10 ani de trichallenge, cuvinte Vlad Stoica

 

Salutare!

 

În 2008, eram circa 20-30 de persoane care participam la competiții de triatlon, cel mai mult prin străinătate, deoarece în țară nu prea aveam unde. Așa că, m-am gândit să organizez o competiție cu standarde mai ridicate pentru acea vreme. Iata, au trecut 10 ani de cand am pornit acest proiect, si ce calatorie spectaculoasa a fost!

Impreuna, am pus bazele unei comunitati in care s-au legat destine, s-au format prietenii si povesti de dragoste si, nu in ultimul rand, performante incredibile, afaceri, cluburi sportive si chiar si o federatie de profil.

Este foarte important sa fim uniti, sa ne respectam si sa contribuim pozitiv, in frumoasa noastra comunitate. Putem sa fim un exemplu pentru societatea noastra, in care sa fii unit si solidar nu mai este o normalitate.

Va indemn la prietenie, respect si fairplay, si nu la rautati, mandrie, orgolii si competitie inutila. Acestea din urma nu fac decat sa scada valoarea grupului nostru.

Singura competitie trebuie sa fie cu sinele, cel de ieri.

Acestia sunt doar primii 10 ani, acesta este doar inceputul. Depinde numai de noi sa dezvoltam, in continuare, fiecare cum poate, acest sport si aceasta comunitate.

 

Va urez succes, in continuare, si o viata sportiva fara accidentari!

Vlad Stoica

Presedinte smartatletic

Leave a comment