25% discount la ceasul Polar V800 pentru participantii validati la TriChallenge Mamaia 2017

Sarbatorim 9 ani de parteneriat cu Polar printr-un discount special – 25% la ceasul Polar V800. Discountul se acorda doar participantilor inscrisi si validati la TriChallenge Mamaia 2017 si este valabil pana pe data de 18 septembrie.

 

CEAS SPORT CU GPS

Polar V800 este un ceas multisport avansat, cu GPS, pentru sportivi amatori dedicati si pentru atleti profesionisti care doresc atingerea performantei de top.

Indrazneste sa castigi

GPS INTEGRAT SI BAROMETRU
V800 are functii GPS rapide si precise, care iti ofera date despre viteza, despre distanta parcursa si despre traseu. Gasesti noi trasee si importa-le in Polar Flow din alte servicii compatibile cu fisiere GPX sau TCX.

CADENTA DE ALERGARE DE LA INCHEIETURA
Stai cu ochii pe cadenta alergarii tale pentru a-ti imbunatati eficienta alergarii si a evita accidentarile.

MASURAREA INOTULUI
Monitorizeaza-ti performata antrenamentului de inot cu informatii despre stilul de inot, distanta parcursa, ritmul atins, cadenta si timpii de odihna. Functional atat pentru inotul in piscine de interior cat si pentru inotul in ape deschise.
V800 este etans pana la o adancime de 30 de metri si iti poate masura ritmul cardiac chiar si in apa (pentru aceasta necesita un senzor suplimentar).

RECOVERY STATUS
Iti arata timpul necesar refacerii inainte de a incepe urmatoarea sesiune de antrenament pentru a-ti gasi echilibrul perfect intre antrenament si odihna.

TRAINING LOAD
Iti arata cum antrenamentul iti afecteaza corpul si compara gradul de incarcare din cadrul diferitelor sesiuni de antrenament.

COMPATIBILITATE CU SENZORI
V800 este compatibil cu senzorii de alergare si ciclism Bluetooth® Smart, care iti dau informatii si mai detaliate despre antrenament.

POLAR FLOW
Serviciul exclusiv Polar Flow inregistreaza informatii detaliate despre fiecare antrenament si te ajuta sa iti urmaresti evolutia si sa iti atingi obiectivele mai repede si mai eficient.

PROFILURI SPECIFICE ANUMITOR SPORTURI
Creeaza si personalizeaza profiluri pentru diferite sporturi si urmareste datele si indicatiile specializate de care ai nevoie pentru a te antrena eficient.

PREVIZIONEAZA-TI TIMPII
Pornind de la evolutia ta pe termen lung, analiza indicelui de alergare permite previzionarea timpilor pentru cursele de 5km, 10km, semimaraton si maraton.

Pentru mai multe detalii despre promotie trimiteti un email la adresa office@livingwell.ro sau sunati la 0755 092 230.

 

 

Related Posts

Leave a comment