348 de concurenți din țară și de peste hotare au răspuns afirmativ invitației Maratonului Virtual 20.20, powered by CEZ România

A 8-a ediție a Maratonului Olteniei a adus un concept diferit Ținutului Maratonului. În mediul virtual, pe trasee ce au acoperit toată țara, dar și zone din străinătate, iubitorii de sport și fapte bune s-au bucurat de probele lor preferate în mai multe “zile de concurs” (perioada 10 – 30 august). Dovezile de participare la Maratonul Virtual 20.20 se pot înregistra și azi, până la finalul zilei.

Într-o realitate diferită și plină de provocări, evenimentul de tradiție marca CEZ România care celebrează anual la Râmnicu Vâlcea un stil de viață sănătos și multă #energiepentrubine, s-a adaptat, transformându-se în Maratonul Virtual 20.20. 

 

Astfel, iubitorii de MTB și alergare, au avut posibilitatea de a se bucura de sport într-un mediu sigur pentru fapte bune, în locurile de antrenament preferate.

Bicicliștilor și alergătorilor cu ștate vechi în Ținutul Maratonului, li s-au alăturat anul acesta și sportivi cu dizabilități, care au concurat în cadrul unei probe dedicate – cursa în scaune cu rotile.

 

Toți cetățenii Maratonului Virtual 20.20  se pot mândri că au contribuit cu #energiepentrubine către unul dintre cele 3 proiecte care răspund nevoilor comunității vâlcene:

  • Fundația Alex Tache, care prin proiectul Casa NEST, construiește în comuna Galicea, județul Vâlcea o casă de tip familial pentru 12 copii abandonați. 
  • Fundația Regală Margareta a României cu initiațiva Telefonul Vârstnicului, o linie telefonică gratuită, națională, lansată în sprijinul seniorilor. Proiectul are ca scop creșterea calității vieții și a participării sociale în rândul vârstnicilor. 
  • Asociația Vatra cu Idei și al său proiect „Pădurea care vindecă” care își propune amenajarea unui spațiu în pădure pentru realizarea unor ateliere de educație silvică pentru copiii din grădinițe și școli gimnaziale, din comunele de pe Valea Topologului – Galicea, Milcoiu, Frâncești, Pietrari și municipiul Râmnicu Vâlcea.

Taxele de participare la concurs vor fi și anul acesta dublate de CEZ România.

 

Până la finalizarea bilanțului de #energiepentrubine, organizatorii vor recompensa concurenții cu o tombolă, la finalul căreia 10 norocoși vor primi unul dintre cele 10 ceasuri Garmin care să-i ajute să-și monitorizeze și să-și îmbunătățească performanțele până la ediția 2021 a Maratonului Olteniei. Câștigătorii vor fi anuntați prin intermediul paginii de Facebook a evenimentului.

Noul format al MO este organizat cu sprijinul HyperSport și SmartAtletic, alături de parteneri de renume precum Ministerul Tineretului și Sportului, Adrem, RC Europe, ALM Power și ELCO Tg-Jiu în calitate de #Teampower și cu susținerea Ciga Energy, Inform Lykos și Comranado, dar și cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea (partener local) și al autorităților județene.

 

Related Posts

Leave a comment