Pe 3 septembrie 2011, Smart Atletic te vrea blogger triatlonist

UPDATE, 8 august

Suntem impresionati. 20 de bloggeri s-au inscris pentru cele 9 locuri, in echipele care vor reprezenta blogo-twito-facebookosfera la Triathlon Challenge. Asta ne spune multe. Dar sa lasam vorba lunga si sa anuntam care, cine, cum. Usor nu ne-a fost deloc.

Veste buna: am suplimentat cu o echipa la insistentele si dorinta selectionerului (care s-a facut si finantator cu ocazia asta). Asadar vor fi: echipa Sportlocal, echipa bloggeritelor si inca 2 echipe ale bloggerilor. In marea finala vor fi 5 echipe ale bloggerilor (va veti bate si cu Smart Atletic Bloggers Team) 🙂

Dintre aceste 5 echipe, cea care se va clasa cel mai bine si va avea cei mai multi sustinatori, va deveni SMART ATLETIC BLOGGERS TEAM 2012. Asta inseamna ca va putea merge cu noi la toate competitiile de triatlon din 2012.

Asa…castigatorii sunt:

 1. Echipa SPORTLOCAL: Rares Cojocaru (inot) – Gabriel Ciobanu (bicicleta) – Florea Cristian (alergare)
 2. Echipa Bloggeritelor: Liliana Mercan (inot) – Elena Ciric (bicicleta) – Claudia Sofron (alergare)
 3. Echipa Bloggerilor#1:  Ionut Bizau (inot) – Kiss Laszlo (bicicleta) – Mihai Teodorescu (alergare)
 4. Echipa Bloggerilor#2: Florin Rusanu (inot) – Roxana Bursuc (bicicleta) – Cezar Vasile (alergare)

Tinem legatura pe mail pentru detalii organizatorice. Primul pas va fi sa va gasiti un nume al echipei. O sa incercam sa  facem si o intalnire-antrenament inainte de eveniment.

Ne lasam urmariti pe twitter si facebook.

Le multumim si celorlalti aplicanti: mixella, Ligia Adam, Monica Tarta, Monica Sibisteanu, omulsimplu, Camelia Enachioiu, Trabook si Vlad Ionescu. Va puteti constitui si voi in echipe, puteti veni sa ii sustineti pe ceilalti participanti sau…le puteti transmite de acasa mesaje 🙂 Si, desigur, tineti aproape de Smart Atletic. Vor urma si alte provocari

___________________

Echipa Bloggerilor ©Foto: Vlad Dulea

Mamaia, 2010, 11 septembrie. Triathlon Challenge. Doru Panaitescu – 750m înot. Vlad Dulea – 24km bicicletă. Gabi Solomon – 5km alergare. Chinezu – selecționer, suporter. 3 bloggeri s-au constituit într-o echipă și au făcut o ștafetă la Triathlon Challenge. Nu numai că au terminat cursa, dar au ieșit și pe un competitiv loc 18, la numai 23 de minute de primul loc 🙂

Ca să vă faceți o idee despre atmosfera grozavă și spiritul unui astfel de eveniment, vedeți aici ce a scris Vlad și urmăriți galeria foto-video.

 

 

The challenge. Reloaded

Anul acesta îi provocăm din nou pe oamenii online-ului. Cum suntem la a 3-a ediție și cele 3 sporturi se reunesc într-unul singur fix pe 3 septembrie, provocarea va fi deschisă pentru… 3 echipe ale bloggerilor. Dintre acestea, una va fi formată exclusiv din fete – adică o echipă a bloggerițelor. Parteneri de nădeje ne sunt anul acesta bloggerii triatloniști veterani (Smart Atletic Bloggers Team), Sportlocal.ro și Bicla.ro care vor transmite live tot ce mișună la triatlon (prin apă, aer și uscat).

Fiecare blogger/bloggeriță va face o probă din cele 3, predând ştafeta colegului/colegei, în următoarea ordine: înot (750m), bicicletă (20km), alergare (5km).

 

Când și cum te înscrii

 • începând de azi, până pe 3 august
 • completezi rapid formularul de mai jos (poți să te înscrii pentru una din cele 3 probe sau ca echipă – toți/toate 3). Ideal ar fi să îți motivezi cumva intenția. Ești blogger/bloggeriță, tu știi mai bine cum și ce instrumente să folosești.

Un juriu emerit va evalua înscrierile și va da verdictul privind cele 3 echipe care își vor etala talentul triatlonist pe 3 septembrie (nu este exclus să vă punem și la teste).

 

De ce să faci asta?

 • pentru că vrei (n-ai avea cum să nu vrei)
 • pentru că e o șansă de șansă – blogger/bloggeriță triatlonistă (o să te știe tot online-ul; și nu numai)
 • pentru că vii la mare, faci sport și mișcare în aer liber, socializezi și te distrezi
 • pentru că vei susține dezvoltarea triatlonului în România
 • pentru că vei concura, în echipă, pentru marele premiu și titlu – Cei mai triatloniști bloggeri (premiul e secret)

 

*Un drag membru/prieten/înțelegător al online-ului se va ocupa de găzduirea şi transportul bloggerilor și le face cinste cu taxa de înscriere.

Related Posts

Leave a comment