Bloggerii s-au antrenat pentru Triathlon Challenge in Izvorani

Se dau:

  • o frumoasa zi de duminica, 19 august 
  • un grup de 20 de bloggeri 
  • Complexul Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani

Se cere:

  • antrenamentul oficial al bloggerilor inainte de Triathlon Challenge

Scopul:

  •  sa se demonstreze ca bloggerii pot fi  activi si in mediul offline in mai mult de 140 de… pasi. 🙂

TrainCampul bloggerilor a inceput „dis-de dimineata”, asa cum se cuvine intr-o zi de cantonament, ne-am echipat masinile cu bicicletele de la Aventuria si am plecat entuziasti spre a petrece o zi plina de miscare, cu  inot, pedalat si alergare. Desi toti blogerii sunt inscrisi la o proba de stafeta,  niciunul nu s-a dat in laturi de la a incerca sa practice toate cele trei sporturi (aproape niciciunul, ca sa fim sinceri) :).  Sfaturi pretioase au primit de la Vlad Stoica (inot),  Bogdan Antohe (bicicleta), Gabriel Solomon (alergare), dupa ce totul a inceput cu sesiunea de incalzire, tinuta de Gabi.

Antrenamentul de bicicleta s-a facut prin padurea Snagov, unde bloggerii cu „experienta triatlonista” si-au amintit de traseul parcurs in cadrul WinterTri 🙂 Alergarea  a fost si ea proba de mare incercare, de la tehnica legarii sireturilor pana la sprinturile cronometrate de 400 m.  Am incheiat ziua cu cateva tehnici de inot in bazinul olimpic de la Izvorani, respectiv inot de voie. 🙂

Asa a fost:

[nggallery id=16]

Cu mare parte din energia consumata, nimeni nu a uitat sa zambeasca la sfarsit si sa realizeze cat de important este sa faci miscare, sa iti mobilizezi eforturile pentru a participa intr-o competitie si sa-i incurajezi si pe altii sa faca sport pe viitor.

…Pentru ca da, pentru Smart Atletic, sportul este pentru toata lumea!

Au fost alaturi de noi partenerii de la Clinicile Anima, care au subliniat importanta unui control medical specializat inainte de practicarea un efort fizic sustinut. Cu Aventuria si Autonom Rent a Car am fost buni de drum. Ramane ca Bunica sa ii astepte pe cei mai buni la Casa ei din Predeal.

Zilele urmatoare vom anunta stafetele de bloggeri formate in cadrul Triathlon Challenge 2012.  Cei care ati ramas acasa, in fata monitoarelor si nu v-ati inscris in competitie veti putea forma galeria bloggerilor. Tot ce trebuie sa faceti e sa sustineti  stafeta preferata printr-un articol pe blogul vostru. Evident, avem si pentru voi surprize pregatite, o tombola cu premii sportive, care sa va puna in miscare.

Dar totul imediat ce punem la cale relocarea Triathlon Challenge la Mamaia. 🙂

Related Posts

Leave a comment