Bloggerii si sustinatorii lor la Triathlon Challenge Mamaia

Cu ceva timp in urma va anuntam ca 5 echipe formate din bloggeri autohtoni vor participa la Triathlon Challenge. Am lansat apoi Galeria Bloggerilor. Scopul nostru a fost acela de a face din triatlon un sport accesibil pentru toti. Acum, cand concursul a luat sfarsit, pot spune ca suntem mandri de voi (de voi, cei care ati participat si de voi, cei care i-ati sustinut pe cei 15).
–-
Toti bloggerii au terminat. Am admirat foarte mult spiritul vostru de echipa, faptul ca, desi v-a fost greu (unora), ati tras tare sa terminati. Bravo! Zau, bravo!
–-
Clasamentul bloggerilor
–-

1. Splash, Flash & Dash: Ionut Bizau Andra Butolo – Kiss LaszloMihai Teodorescu 8pp + 2ps = 10p
2. Smart Atletic Bloggers: Dana DuleaVlad DuleaValentin Bosioc 6pp + 3ps = 9p
3. Cumetrele 2.0: Liliana MercanElena CiricClaudia Sofron 4pp + 4ps = 8p
4. Sportlocal: Rares CojocaruGabriel CiobanuFlorea Cristian 2pp + 5ps = 7p
5. SportMeet: Florin RusanuRoxana BursucCezar Vasile 1pp + 1ps = 2p
–-

–-
–-
Primele 3 echipe au fost premiate de prietenii si partenerii nostri de la Pasiunea.eu cu cate un weekend la Pensiunea Casa Bunicii din Predeal.
Legenda: (pp = puncte participare | ps= puncte sustinatori)
–-
Castigatorii din galeria bloggerilor

De emotii si bucuros fiind pentru isprava tovarasilor de blogosfera, chinezu a facut un film mut, pe care va invit sa il ascultati (pardon, vedeti) mai jos, in 3 calupuri. Dintre sustinatorii Cumetrelor 2.0, Liliana a extras-o pe Sabina Cornovac. Dintre sustinatorii Smart Atletic Bloggers, Vlad l-a extras pe Bogdan Dascalescu. Marele castigator extras de Mihai Teodeorescu, dintre sustinatorii Splash, Flash & Dash este Demostene. Sabina si Bogdan au castigat cate un ciclocomputer, iar Demostene a castigat un super ceas Polar. Felicitari, sa le folositi cu bine si sa ne raportati cum functioneaza.
[youtube 2Sk8r_bJhfU 220 215] [youtube ewjztzHyK1M 220 215] [youtube rAg-LJ5uVRc 220 215]
–-
Smart Atletic Bloggers Team 2012

Spuneam asa: echipa care va iesi pe locul I in urma punctelor adunate din participare si de la sustinatori va deveni echipa oficiala a bloggerilor pentru 2012 si va merge cu Smart Atletic la toate concursurile de triatlon din Grand Prix. Aceasta echipa a fost Splash, Flash & Dash Team. Din pacate, Ionut Bizau nu a mai putut participa si locul bloggerului inotator a fost luat in ziua concursului de Andra Butolo, care a acceptat cu drag sa ii ajute pentru a nu ramane toata echipa pe margine.
–-
In acest caz, pentru a pastra spiritul concursului (dedicat bloggerilor) am luat decizia de a acorda acest statut echipei de pe locul 2. Deci Smart Atletic Bloggers 2012 va fi Smart Atletic Bloggers 2011 🙂 Numai la bloggeri se poate intampla asta.
–-
Si am mai decis asa impreuna cu chinezu:
–-

Formarea unei echipe SPORTLOCAL din cel mai bun blogger inotator (Liliana Mercan), cel mai bun blogger ciclist (Kiss Laszlo) si cel mai bun blogger alergator (Cristian Florea). Vom reveni cu detalii. Cert e ca blogosfera se misca bine. Si are mari sanse sa urce pe podium. Cu vointa, antrenament si sustinere.

Felicitari tuturor inca o data! Ne vedem in 2012, da?

Related Posts

Leave a comment