Ce inseamna pentru voi tricoul oficial al unui concurs?

Am trecut impreuna prin 4 editii de Triathlon Challenge. Urmeaza a V-a. Si pentru ca vrem sa sarbatorim impreuna la aceasta editie aniversara, am pregatit si un tricou special (pe langa toate celelalte elemente legate de infrastructura, logistica si experienta evenimentului).

Tricoul Triathlon Challenge MamaiaDaca anul trecut v-am oferit un tricou tehnic, de la Asics, in care sa va puteti face antrenamentele, sa il folositi si la alte competitii, acum venim cu o noua provocare.  Am plecat de la dorinta de a avea un tricou care sa fie purtat cu drag oricand. Un tricou de calitate, un tricou cu care sa va puteti mandri in oras, la munte sau la mare. La mall sau la teatru. La scoala sau la birou. Un tricou cu personalitate. Cand am primit cele 2 mostre am fost foarte entuziasmati. Ne-am bucurat precum niste copii care primesc cea mai noua jucarie.

Ei bine, vrem sa va oferim voua aceasta jucarie: cele 2 tricouri (negru & gri). Veti putea sa le purtati chiar dinainte de a va lua kitul, in 6 septembrie. Pentru ca sunt doar doua, o sa facem un mic concurs, prin care si voi sa ne oferiti ceva: feedback. Vrem sa stim ce inseamna pentru voi tricoul oficial al unui concurs. Lasati-ne aici sau pe pagina de facebook (in cadrul postarilor marcate cu insemnul „concurs tricou oficial” un comentariu prin care sa raspundeti la aceasta intrebare). Prin tragere la sorti (via random.org), vom desemna miercuri, 7 august, la ora 12:00 cei doi castigatori ai tricoului.

Related Posts

Leave a comment