Dupa 15 ani

am hotarat sa internationalizam evenimentul nostru si sa intram in familia marilor evenimente de triathlon internationale, pentru asta aveam nevoie de un brand puternic, asa s-a nascut

H3RO,

mai simplu mai scurt si mai usor de retinut, cu o poveste si un inteles in spate.

3 -ul

este foarte important pentru noi ca am reusit sa-l integram, care reprezinta atat cele trei probe din triathlon cat si cei 15 ani de TriChallenge pe care ii avem in spate si

“Ro”

care insemna Romania si cum noi consideram ca toti cei care ne trec linia de sosire sunt niste adevarati EROI uite asa s-a nascut un nou brand.

Ce este H3RO?
ESTE EVENIMENTUL IN CARE POTI SA DEVII DIN ANONIM UN EROU!
VREI SA FII MAI BUN?
VREI SA FII MAI PUTERNIC?
VREI SA FII MAI RAPID?

 H3RO nu este doar un alt triatlon, ci o intreaga serie de experiente pozitive care au ca scop transformarea participantilor nostri in adevarati EROI.

Acest model este bazat pe valorile noastre: Profesionalism, Prietenie, Onestitate, Corectitudine, Excelenta, Integritate, Inspiratie, Siguranta, Voie buna, Entuziasm. Dupa 15 ani, avem suficienta experienta locala si internationala incat sa aducem in piata globala propriul brand romanesc de triatlon. Incepem aici si acum, in Romania.

ENTUZIASM – COMPETITIVITATE – PRIETENIE

Ca sportivi, cunoastem cu totii sentimentul acela special de a fi realizat ceva unic. De la primele antrenamente si momentele magice din timpul cursei, pana la momentul unic in care treci linia de finish.

Impreuna vom descoperi acel moment unic in timp in care un vis devine realitate.

     Pentru noi esti mai mult decat un numar!

Esti un H3RO!

15 ANI DE ISTORIE

De ce sa organizezi un triatlon, in Romania?? Lumea nu stie ce inseamna, iti pierzi vremea si banii

Un prieten in 2008

În 2008, eram circa 20-30 de persoane care participam la competiții de triatlon, cel mai mult prin străinătate, deoarece în țară nu aveam unde, cu excepția unui campionat național sordid și a competiției de la Reci, care, deși era foarte inimoasă, era rudimentară.

Așa că, m-am gândit să organizez o competiție cu standarde mai ridicate pentru acea vreme. În plus, era o chestie care mă enerva în această mică comunitate, și anume toată lumea se plângea că nu sunt competiții, că nu sunt sponsori în acest sport, că nu este cunoscut triatlonul în Romania.

În concluzie, nimeni nu făcea nimic să schimbe aceste lucruri. Așa că m-am hotărât eu să rup acest mindset.

Vlad Stoica, Organizator

15 ani mai tarziu, H3RO este cel mai mare triatlon din Europa de Est si a fost gazda a trei cupe Europene, ajungand astfel pe harta Mondiala a Triatlonului.

Acesta este doar inceputul…