Echipa Gral Unfes vine la TriChallenge Mamaia 2016

macheta evaluare sportivi_Gral MedicalUn masaj bun dupa un efort consistent este intotdeauna binevenit! Asa se face ca Echipa Gral Unfes va fi prezenta la TriChallenge Mamaia si o sa va trateze cu un masaj „de vis” dupa linia de finish. O sa aflati si informatii importante despre beneficiile evaluarii medico-sportive.

Mai pe lung, despre beneficiile masajului:

* Masajul face parte din procedurile de refacere post efort, iar refacerea este parte a antrenamentului sportiv.

* Masajul are multiple efecte directe, benefice, asupra sistemelor circulator periferic si muscular prin echilibrarea, redistribuirea fluxului sangvin periferic, drenarea limfei, ajuta la relaxarea si decontracturarea musculara.

* Imediat dupa efort, masajul ajuta la refacerea rezervelor energetice ale muschilor si indeparteaza oboseala, activeaza sistemul circulator si nervos la nivel muscular, obtinand un debit vascular marit, o oxigenare mai buna a muschiului, un numar mai mare de substante nutritive catre muschi si o relaxare mai buna a acestuia.

* Masajul are efecte indirecte asupra sistemului cardio-vascular, neuro-psihic, endocrino-metabolic, ajutand la relaxare si revenire rapida, mentinand astfel sanatatea sportivului.”

Totodata, Gral Medical va oferi ca si premii pachete de  evaluare medico-sportiva Performer, dar si pachete de recuperare medicala constand in electroterapie, kinetoterapie, masaj.

Mai multe despre Clinica Gral Unefs, dar si despre evaluarile medico-sportive puteti citi pe http://www.gralmedical.ro/Evaluare-medico-sportiva-OPTIM.

Leave a comment