Ecologizare fara precedent in pregatirea Triathlon Challenge

Intram pe ultimii 200 metri cu pregatirile pentru Triathlon Challenge Bucuresti. In perioada 13-24 august, vom demara o actiune de ecologizare fara precedent. Siguranta si starea de spirit a participantilor in cadrul evenimentelor smartatletic ocupa un loc central in procesul de organizare.

Astfel, va anuntam ca, in pregatirea probei de inot in raul Dambovita, vom derula aceasta campanie de ecologizare, in 4 etape:

  1. Destufizarea, taierea vegetatiei si scoaterea acesteia pe mal, cu utilaje speciale – masina amfibie Truxor  (13-17 august); transportarea acesteia la groapa de gunoi (21-24 august)
  2. Scoaterea obiectelor  periculoase din apa si asigurarea perimetrului, actiune care se va realiza cu sprijinul unei firme de scafandri profesionisti (20-21 august)
  3. Ecologizarea si curatarea zonei din jurul Biblotecii Nationale a Romaniei (curatenie si colectare deseuri, in parteneriat cu Asociatia Viitor Plus)
  4. Curatarea luciului apei raului Dambovita intre Piata Unirii – Pod Marasesti

Detalii suplimentare privind siguranta in organizarea concursului gasiti pe pagina dedicata. Mai jos, va aratam o mostra din ceea ce va urma in cadrul acestei campanii:

Related Posts

Leave a comment