Electro Endurance – anduranţă şi recuperare rapidă

Suplimente.ro, sponsor oficial al Triathlon Challenge Mamaia 2011, oferă celor înscrişi câte o porţie de Electro Endurance – băutură pentru anduranţă şi recuperare rapidă.

Electro Endurance conţine toate elementele necesare pentru recuperarea după antrenament. Electro Endurance combină un amestec special de patru carbohidraţi simpli şi complecşi, proteine, aminoacizi (BCAA, arginină, glutamină), antioxidanţi şi electroliţi, pentru a promova recuperarea rapidă după exerciţii dure.

Electro Endurance este un supliment certificat antidoping, fiind folosit şi de către Echipa Naţională de Rugby a României, echipa de fotbal Steaua Bucureşti şi sportivi de top ca Mihai Baractaru (Campion Naţional la Triathlon Ironman) sau Razvan Şindelaru (Campion Naţional la Fitness).

În timpul antrenamentului, corpul pierde apă şi minerale (electroliţi), iar depozitele de glicogen (carbohidraţi) sunt epuizate. În plus, ţesutul muscular este stresat. Studiile ştiinţifice au indicat faptul că nutriţia post-antrenament este de maximă importanţă pentru optimizarea înlocuirii electroliţilor, recuperarea musculară, refacerea depozitelor de glicogen şi în final pentru a mări performanţa şi rezistenţa. Conform cercetărilor, înlocuirea imediată a mineralelor şi carbohidraţilor, când este combinată cu proteine uşor de asimilat (cum ar fi hidrolizatul din zer), maximizează aportul de aminoacizi în celulele musculare ajutând să împiedice instalarea oboselii.

Electro Endurance este recomandat pentru susţinerea efortului şi recuperare în sporturi cum ar fi atletism, ciclism, înot sau fotbal.

Electro Endurance poate fi administrat înainte de antrenament, în timpul antrenamentului şi/sau după antrenament pentru  maximizarea performanţelor în timpul antrenamentului şi recuperarea cât mai rapidă după antrenament.

 

Atleţii concursului Triathlon Challenge mai folosesc şi alte suplimente de la NOW Foods pentru a-şi creşte performanţele sportive. Toate produsele de mai jos sunt certificate antidoping şi sunt folosite de FRR şi Steaua Bucureşti.

  • Arginine Power Super Stack – energie şi forţă pentru antrenamentele solicitante;
  • Multi Food Complex Men – vitamine şi minerale cu 75% ingrediente organice;
  • ChewyZymes – enzime digestive masticabile, cu spectru larg, ce pot fi folosite atat de adulti cat si de copii pentru absorbtia mai buna a nutrientilor din alimente. Reduce balonarile;
  • B-50 Complex – un supliment nutritiv ce integreaza toate vitaminele din grupul B intr-o singura tableta. Ofera un plus de energie, fiind eficient si usor de administrat;
  • Glutamina – glutamina este folosita pentru refacerea mai rapida dupa antrenamente sau accidentari. Ajuta sistemul imunitar;

Leave a comment