H3RO 2021, participanti din 11 tari inscrisi la start

 

Cei mai buni triatlonisti din Romania deja s-au inscris pentru a ne oferi un spectacol sportiv de exceptie la  H3RO 2021, pe 2 octombrie, la Mamaia, Constanta.

La Campionatul National pe distanta medie, Alex Toma, Mihai Vigariu, Beres Hunor, Deack Zsombor si Andrei Dudu se vor lupta pentru suprematie in cea mai dura si lunga proba din aceasta competitie.

La Campionatul National pe distanta standard, proba regina a triatlonului, la baieti lupta se va da pe de o parte intre Felix Duchampt sportivul nostru olimpic si pe de alta parte mai tinerii Vlad Remnzing, Alex Ion, Erick Rogoz si Nicolae Seitan. La fete Antoanela Manac si-a anuntat prezenta si va lupta pentru suprematie.

Pe langa sportivii din Romania vor fi prezenti sportivi din 11 tari: Franta, Spania, Ucraina, Marea Britanie, Australia, Austria, Bulgaria, Cehia, Germania, Republica Moldova.

Premiile totale vor fi record in valoare totala de 42 200 de lei.

In acest moment evenimentul este sold out.

Pâna în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

H3RO 2021 este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de catre ACS SMARTATLETIC, valoarea totală a proiectului este de 210 419, 19 lei.

 

Photo: Adrian Siea

Comments (1)

Leave a comment