H3RO – Am dat drumul la inscrieri

Smartatletic, organizator al celei mai mari competitii de triatlon din Estul Europei, anunta ca inscrierile sunt deschie pentru editia cu numarul 13 a competitiei de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 2 octombrie 2021.

 

Pe lânga pasionatii de triatlon, la startul competitiei si-au confirmat, deja, prezenta sportivii din echipa Olimpica a Romaniei, Felix Duchampt si Antoanela Manac precum si cei mai buni triatlonisti din loturile nationale de triatlon.

 

Federatia Romana de Triatlon anunta ca in cadrul competitiei H3RO Mamaia, va lansa echipa de perspectiva olimpica pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024

 

Organizatorii estimeaza ca evenimentul va grupa, la start,  500 de sportivi respectand normele covid 19 in vigoare. Competitia va îngloba doua Campionate Nationale si doua Cupe ale Romaniei.

 

Premiile totale vor fi record in valoare totala de 42 200 de lei.

 

Pâna în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon.

 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

 

H3RO Mamaia este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de catre ACS SMARTATLETIC, valoarea totală a proiectului este de 210 419, 19 lei.

 

Related Posts

Leave a comment