H3RO by TriChallenge 2019 va avea peste 200 de sportivi străini la start

#

H3RO by TriChallenge 2019 va avea la startul celei de-a 11-a ediții peste 200 de sportivi străini din 33 de țări din întreaga lume. Anul acesta, la Mamaia, va fi organizată Cupa Europeană de Triatlon Sprint, unde s-au înscris deja peste 80 de sportivi.

Înscrierile la H3RO mai sunt deschise până în data de 12.09.2019, la pagina http://h3ro.org/inscriere/.  

H3RO by TriChallenge este cel mai mare eveniment de triatlon din România și din Sud Estul Europei. În 2019, sportivii amatori și profesioniști se vor întrece în probele de triatlon Supersprint, Sprint, Olimpic, Half și Aquathlon.

În perioada 20-22 septembrie 2019,  competiția va îngloba și două Campionate Naționale – pe distanța Half și Supersprint, și o Cupă – la Aquathlon. De asemenea, proba de Half reprezintăși ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance, iar probele  olimpică și sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series.

Estimăm că peste 1.200 de sportivi vor lua startul în cadrul tuturor competițiilor

H3RO by TriChallenge powered by Telekom Sport este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de catre ACS SMARTATLETIC, iar valoarea totală a proiectului este de 538.500 de lei.

Suntem mândri că H3RO by TriChallenge a ajuns la o istorie de peste 10 ani și că a pus România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon. TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene.

Related Posts

Leave a comment