H3RO by TriChallenge – restricții de trafic auto în Mamaia

#

H3RO by TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, va aduce restricții de trafic auto în stațiunea Mamaia în perioada 21-22 septembrie 2019.

Astfel, în data de 21 septembrie se va restricționa complet traficul pe Bulevardul Mamaia, pe cele trei benzi de circulație pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, între orele 08:00 – 17:00, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior, la 250 de metri după sensul giratoriu de la hotel Meridian. Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri sau balize temporare între sensuri.

De asemenea, în data de 22 septembrie se va bloca total Bulevardul Mamaia, pe cele trei benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol, între orele 08:00 – 14:00, între hotel Voila Holiday și restaurant On Plonge Junior. Traficul înspre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri sau balize temporare între sensuri.

În plus, începând cu data de joi, 19 septembrie, orele 21:00, până în data de duminică, 22 septembrie, orele 08:00, se vor bloca două benzi de circulație pe Bulevardul Mamaia, respectiv banda unu și doi pe sensul de mers dinspe Năvodari spre Constanța, pe o distanță de aproximativ 300 de metri, înainte de sensul giratoriu de la hotel Rex – rond Mesogios, până la intrarea de la restaurant Pinguin. Se va lăsa liberă, pentru circulație, banda trei, pe sensul de mers spre Constanța.

Peste 1.200 de sportivi la start

Estimăm că peste 1.200 de sportivi se vor afla la startul tuturor competițiilor organizate în cadrul H3RO by TriChallenge. În 2019, sportivii amatori și profesioniști se vor întrece în probele de triatlon Supersprint, Sprint, Olimpic, Half și Aquathlon.

În perioada 20-22 septembrie 2019,  competiția va îngloba și două Campionate Naționale – pe distanța Half și Supersprint, și o Cupă – la Aquathlon. De asemenea, proba de Half reprezintăși ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance, iar probele  olimpică și sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series.

H3RO by TriChallenge powered by Telekom Sport este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de catre ACS SMARTATLETIC, iar valoarea totală a proiectului este de 538.500 de lei.

Related Posts

Leave a comment