Hai in Galeria bloggerilor la Triathlon Challenge Mamaia 2011

5 echipe ale bloggerilor se vor intrece anul acesta la Triathlon Challenge:

  1. Cumetrele 2.0: Liliana Mercan (inot) – Elena Ciric (bicicleta) – Claudia Sofron (alergare)
  2. Splash, Flash & Dash Team: Ionut Bizau (inot) – Kiss Laszlo (bicicleta) – Mihai Teodorescu (alergare)
  3. SportMeet: Florin Rusanu (inot) – Roxana Bursuc (bicicleta) – Cezar Vasile (alergare)
  4. SPORTLOCAL: Rares Cojocaru (inot) – Gabriel Ciobanu (bicicleta) – Florea Cristian (alergare)
  5. Smart Atletic Bloggers TeamDana Dulea (inot) – Vlad Dulea (bicicleta) – Valentin Bosioc (alergare)

Sustine-ti echipa favorita!

Cei mai multi bloggeri sunt la primul lor concurs, primul lor triatlon. Ca sa vada ca nu sunt singuri pe teren la aceasta provocare, ne-am gandit sa facem o Galerie…online. Ii puteti sustine de acasa, din taste si din mouse, pe blogurile voastre, pe twitter (hashtag #triatlonmamaia), facebook (grupul Triatlonului) sau unde considerati voi de cuviinta.

Punem la bataie 3 premii consistente pentru sustinatorii echipelor care ies pe primele 3 locuri: locul 1un ceas polar de mai mare frumusetea si utlilitatea, locul 2 si 3 – cate un ciclocomputer performant. Si va luam in Galeria Bloggerilor

Pasi de urmarit:

  1. Alege-ti echipa favorita. Scrie pe blog* un articol in care sa spui ceva de genu: „Io, Mai Marele/Mic Blogger Parcalab de Hunedoara, Mircea Zircovski sustin echipa X la Triathlon Challenge Mamaia 2011 pentru urmatoarele 3 motive: 1…2…3”. Nu se supara nimeni daca pui un link spre www.trichallenge.ro
  2. Anunta-ne ca ai scris printr-un mail la bogdan.antohe [at] smartatletic.ro, cu urmatoarele detalii: numele tau din buletin, linkul catre blog (unde ai scris) si un nr de telefon. Ai timp pana pe 1 septembrie la ora 20:00.
  3. Noi te bagam in Galeria Bloggerilor
  4. Pe 3 septembrie, dupa ce se termina competitia si vedem primele 3 echipe, bloggerii pe care i-ati sustinut vor face o extragere ad-hoc: echipa de pe locul 1 va extrage sustinatorul care ia Polarul, locul 2 si 3 extragere pentru cele 2 ciclocomputere.

Foarte important!! Sustinerea voastra poate fi decisiva pentru desemnarea echipei oficiale care va reprezenta Smart Atletic in 2012 la toate competitiile de triatlon: Smart Atletic Bloggers Team 2012.

Se va face un punctaj, dupa urmatorul algoritm:

I. Participare
locul 1: 8p
locul 2: 6p
locul 3: 4p
locul 4: 2p
locul 5: 1p

II. Sustinatori (in ordinea numarului de sustinatori)
locul 1: 5p
locul 2: 4p
locul 3: 3p
locul 4: 2p
locul 5: 1p

Asadar… spor sa aveti!

*Nu vom lua in calcul persoanele care isi fac acum un blog pe care sa scrie despre asta. Trebuie sa aveti macar o luna de activitate sau un minim de 10 articole publicate.

Related Posts

Leave a comment