SUPERSPRINT

Campionatul National de Supersprint

H3RO – PROBA SUPERSPRINT

Traseul va fi unul plat și rapid cu distanță aproximativă de:

400 m inot

10 km bicicleta

2,5 km alergare

Mersul la plasă este permis.

Revenim curand cu detalii.

Categoria OPEN

LOC Fete Băieți
1 600 600
2 300 300
3 200 200

Vor fi premiați în bani, primele 3 fete și primii 3 băieți din clasamentul open.

Valoarea premiilor în bani este exprimată în valoare brută și se va achita DOAR prin virament bancar în termen de 30 zile lucrătoare de la data încheierii evenimentului. Nu se acceptă altă metodă de plată. Câștigătorii vor trimite pe email la adresa contact@smartatletic.ro contul IBAN în care se vor transfera premiile în bani, o copie după actul de identitate și certificatul de rezidență fiscală în cazul persoanelor străine. Premiile vor fi plătite în sumă netă, taxele aferente premiului câștigat fiind reținute și achitate de către organizator (valorile anunțate sunt prezentate în sumă bruta).

Categorii de vârstă:

 • Cadeti 14-16; 
 • Juniori 17-19

Age group 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, +60 ani

Categoria open este formata din Juniori 17-19 si age group.

Toti participantii vor primi diplome electronice de participare, ce vor putea fi descarcate online in maxim 7 zile de la eveniment.

Clasamentele, la categoriile de vârstă se vor face pentru locurile 1, 2 şi 3 de la fiecare categorie conform regulamentului oficial al acestei probe. În cazul în care sunt mai puțini de 3 participanti in categorie, se va premia doar locul 1.  Premierea pentru aceste categorii va consta in oferirea cupelor si diplomelor pentru fiecare loc.

Revenim in curand cu detalii.

 • 2 -9 februarie happy registration days  120 lei
 • 10 februarie – 05 mai 140 lei
 • 06 mai –  11 august 160 lei
 • 12 august – 02 septembrie 180 lei

AVEȚI ÎN VEDERE ȘI URMĂTOARELE ASPECTE:

 • NOU* Achitati taxa de inscriere in termen de 2 zile lucratoare din momentul inscrierii (neachitarea in termen duce la anularea inregistrarii)
 • Locurile nu sunt transmisibile, taxele de participare nu sunt transferabile si nici returnabile;
 • Daca exista o situatie aparte (un caz de urgenta/accidentare/imposibilitate motivata de participare), locul poate fi transmis unei alte persoane; taxa de transfer in acest caz este de 60 lei;
 • Modificarea pozitiei unui participant de la o proba la alta (ex: transfer Ion Ionescu de la sprint la olimpic) este posibila cu cel mult 2 (doua) saptamani inaintea evenimentului; taxa de transfer este de 60 lei;
 • NOU* Daca se doreste transferarea unui concurent de la oricare dintre probele olimpica, sprint sau supersprint la proba half, se va achita taxa de transfer de 60 lei + diferenta de taxa de la proba half din momentul respective.
 • NOU* Daca se doreste transferarea unei persoane de la proba half la probele aquatlon, sprint, supersprint, nu se mai returneaza diferenta.
 • Ultima zi in care se pot face modificari la nivel de inscrieri(transferul de la un paticipant la altul sau de la o proba la alta) este luni 2 septembrie. Dupa aceasta data nu se va mai opera nicio schimbare in acest sens.

Potrivit Regulamentului FRTRI (Federatia Romana de Triatlon), fiecare concurent trebuie sa posede licenta FRTRI. Licenta poate fi emisa:

 • pentru un an (si poate fi obtinuta prin completarea anexei 7 si achitarea sumei de 70 lei) sau
 • pentru o zi (costul acesteia este de 10 lei si ii confera concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a inscris). La TriChallenge Mamaia, aceasta taxa va fi achitata direct de participant la fata locului (in cazul in care nu are legitimatie pe un an deja emisa si vizata).

Important! Nu se vor elibera licente de 1 an fara aviz medical, nici pentru sportivii amatori! Avizul medical va fi eliberat de o unitate medicala sportiva sau un medic de familie, cu precizarea din care rezulta ca esti apt pentru sport. Cei care au legitimatie emisa in anii precedenti trebuie sa vizeze legitimatia pe anul in curs, taxa anuala fiind de 70 lei.

Plata taxei de inscriere se poate face online si prin transfer bancar (in contul Asociatiei Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu, cont in lei – RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917).

Recomandam sa consultati regulamentul pe larg aici