Intersport sustine TriChallenge Mamaia 2016

promo parteneri_intersportPentru al treilea an consecutiv, Intersport este alături de TriChallenge Mamaia. Împreună împărtașim pasiunea pentru sport!

Când a pornit Intersport la drum?

Primul magazin a fost deschis în Piaţa Unirii, în Bucureşti, pe 11 mai 2004. În momentul de faţă, sunt 29 de magazine – opt în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Centrul comercial Vitantis din Vitan, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni, în Promenada Mall, în MegaMall și în Piața Unirii), două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iaşi (Centrul Comercial Felicia şi  Palas Mall), două magazine în Ploiești (Afi Palace și Shopping  City), doua magazine în Timişoara şi câte unul în: Braşov, Cluj, Arad, Iaşi, Piteşti, Suceava, Buzău, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani, Râmnicu Vâlcea și Baia Mare. Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România.

Mesajul de brand al Intersport: „Sport to the People”, exprimă simplu şi într-un mod emoţional ceea ce reprezintă esenţa Intersport:
„Filozofia noastră este simplă: pe măsură ce îţi place să faci ceva, o vei face din ce în ce mai mult. Te ajutăm să-ţi alegi echipamentul de sport, care îţi va asigura cea mai mare satisfacţie. Aşa reuşeşte INTERSPORT să aducă sportul mai aproape de oameni.”

 

Vino şi tu la Mamaia…să trăieşti aventura #TriChallenge! Inscrie-te acum!

 

Related Posts

Leave a comment