Intra in echipa Hospice la Triathlon Challenge Mamaia

[left_image] http://www.trichallenge.ro/wp-content/uploads/2011/06/logoHOSPICE.jpg [/left_image] Hospice Casa Sperantei va este cunoscuta din peisajul societatii civile romanesti. Fundatia Hospice Casa Sperantei s-a infiintat in anul 1992, ca organizatie neguvernamentala romano-britanica, de caritate. Scopul ei este introducerea si dezvoltarea in Romania a ingrijirii paliative pentru bolnavii incurabili in stadii avansate si terminale, precum si crearea de modele de servicii paliative cu posibilitate de replicare in alte parti ale tarii.

Hospice Casa Sperantei este centru de excelenta in ingrijirea paliativa din Europa de Est; peste 10.000 de pacienti adulti si copii au beneficiat pana in prezent de tratamente si ingrijiri in cadrul diferitelor servicii ale fundatiei, in Brasov si Bucuresti. Conceptul de ingrijire paliativa reprezinta o abordare holistica a pacientilor incurabili, vizand asigurarea calitatii vietii bolnavului, prin tratamente si ingrijiri medicale, suport social, psiho-emotional si spiritual, precum si consiliere si sprijin pentru familie.

Intra in echipa Hospice la Triathlon Challenge Mamaia si sprijina demersul Fundatiei de a-i ajuta pe bolnavii din Romania.

Hospice Casa Sperantei si-a lasat amprenta pe numeroase evenimente sportive de masa: Maratonul International Bucuresti, Eurasia Marathon, Cupa Hospice – fotbal pentru speranta, Crosul Alearga tu pentru ei.

Anul acesta, componenta Corporate Challenge se va desfasura in parteneriat cu si in beneficiul Hospice. Pentru fiecare stafeta inscrisa, vom directiona 80 lei catre Hospice.

Pentru detalii si inscreiere cunsultati pagina Corporate Challenge.

Leave a comment