Kitul de participare de la H3RO by TriChallenge 2019

Dragi prieteni, vă prezentăm kitul de participare pentru fiecare dintre probele H3RO by TriChallenge 2019.

Rucsac TYR Alliance 45 L

Concurenții de la proba Half vor avea în kitul de participare un rucsac modelul TYR Alliance 45 L, perfect pentru triatloniști. Este croit dintr-un material rezistent la apă, dar la și un grad ridicat de folosire. Acest rucsac este foarte ușor, are doar 0,84 kg și foarte încăpător. Vor intra în el casca de ciclism, pantofii de ciclism, costumul de neopren, dar și multe alte accesorii. Este prevăzut cu buzunare pentru aproape orice, cu compartimente dedicate hainelor ude, dar și celor uscate.

Culoarea rucsacului încă nu a fost stabilită definitiv, modelul primit în kit poate fi diferit de la un participant la altul, în funcție de stocurile furnizorului nostru.

Tricou 2XU

Tricoul oficial H3RO by TriChallenge 2019 este produs de renumitul brand 2XU, adus în premieră în România de către Trisport.ro, primul magazin de pe piața locală cu specific de triatlon. 2XU este brandul cu cea mai avansată tehnologie de compresie.

Tricoul 2XU crește fluxul de sânge, reduce acidul lactic din musculatură, pentru o refacere mai rapidă, și crește drenajul limfatic. Veți putea afla mai multe informații despre acest brand de la cortul Trisport.ro amplasat în zona expo din cadrul concursului.

Voucher pentru Orbea ORDU

Partenerii noștri de la Trisport.ro îți vor prezenta în zona expo noua bicicletă Orbea ORDU! În kitul de participare vei găsi un voucher de 3.000 de lei pe care îl puteți folosi pentru achiziția unei biciclete Orbea Ordu sau Orca Aero.  

Centură pentru număr din colecția Swim Bike Run

Centura pentru număr, oferită tot de Trisport.ro, este special concepută pentru prinderea numărului de concurs, dar și a gelurilor energizante de care ai nevoie la proba de alergare. Este unul dintre echipamentele pe care nu ai voie să le uiți înainte de concurs.

Căști pentru înot de la Tyr România

Despre căștile pentru înot v-am mai povestit aici, dar vă reamintim că pentru distanța Half vor fi folosite căști fabricate din silicon, iar pentru celelalte probe clasice ale triatlonului vor fi căști pentru înot din latex.

Powerbar Gel

Gelul Powerbar pe care îl veți primi în kitul de participar are C2MAX , sursă duală de carbohidrați, cu 200 mg de sodium în fiecare gel. Este conceput pentru aportul necesar de energie în timpul antrenamentelor și competițiilor. Powerbar Gel cu  C2MAX asigură energie  datorită celor 25 de g de glucide, cu o raţie de glucoză fructoză 2:1. Gelul este vegan si cu un ambalaj inovativ.

VOUCHER SKODA ROMANIA

In kitul dedicat probelor Olimpic, Sprint si Supersprint particiantii vor primi un vocher valoric de 15.000 lei care este valabil doar la achizitia unei masini marca Skoda Kodiaq 1.5 si include : tichet RABLA 2019, bonus pentru finantare pentru Porsche Finance Group si TVA. Acest voucher este valabil doar in reprezentanta AVIA MOTORS CONSTANTA.

 

Related Posts

Leave a comment