MARATONUL VIRTUAL 20.20 A FACUT BILANTUL KILOMETRILOR DE BINE ALERGATI/ PEDALATI IN SIGURANTA, IN TOATA TARA SI PESTE HOTARE, DE CETATENII TINUTULUI MARATONULUI

Taxele de participare a 349 de concurenti care au raspuns afirmativ invitatiei Maratonului Virtual 20.20, au fost dublate si anul acesta de CEZ Romania. 7 210 euro vor sustine constructia unei case de tip familial in comuna Galicea (Valcea), implementarea initiativei Telefonul Varstnicului si ateliere educationale in natura pentru copiii din comunele de pe Valea Topologului – Galicea, Milcoiu, Francesti, Pietrari si din municipiul Ramnicu Valcea.
Bilantul #energieipentrubine daruita de concurenti si dublata de CEZ Romania la finalul Maratonului Virtual 20.20 include:
  • 3 161 euro, suma directionata catre Fundatia Alex Tache – proiectul Casa NEST pentru constructia casei de tip familial (dotari, finisaje interioare/exterioare – tencuieli, placari sau montarea instalatiilor termice, sanitare, electrice) pentru 12 copii abandonati;
  • 1 880 euro, suma directionata catre Fundatia Regala Margareta a Romaniei si Telefonul Varstnicului, o linie telefonica gratuita, nationala, lansata in sprijinul seniorilor;
  •  2 169 euro au fost donati Asociatiei Vatra cu Idei pentru implementarea proiectului „Padurea care vindeca” – amenajarea unui spatiu in padure pentru realizarea unor ateliere de educatie silvica pentru copiii din gradinite si scoli gimnaziale, din comunele de pe Valea Topologului – Galicea, Milcoiu, Francesti, Pietrari si municipiul Ramnicu Valcea
* pe langa sumele mentionate mai sus, surplusul de #energiepentrubine generat de concurentii Maratonului Virtual 20.20 pe platforma www.galatom.ro a fost in valoare de 587 euro (277 euro stransi pentru proiectul Casa Nest, 129 euro pentru Telefonul Varstnicului si 181 euro pentru initiativa Padurea care vindeca).
“Anul acesta ne-am reinventat, insa am ramas fideli misiunii Maratonului Olteniei, aceea de a imbina sportul cu faptele bune. Am alergat/ pedalat separat, dar am donat impreuna #energiepentrubine comunitatii locale. 
Maratonul Virtual 20.20 ne-a ajutat sa ne bucuram de sportul preferat in locuri familiare, sa ne imbunatatim recordurile, iar pe unii dintre Cetatenii Tinutului Maratonului sa participe pentru prima data la un astfel de eveniment. Le multumesc tuturor participantilor, partenerilor si sustinatorilor si ii incurajez sa ne ramana aproape. Continuati antrenamentele, urmeaza #MO2021!”, a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.
Maratonul Virtual 20.20 a fost organizat cu sprijinul HyperSport si SmartAtletic, alaturi de parteneri de renume precum Ministerul Tineretului si Sportului, Adrem, RC Europe, ALM Power si ELCO Tg-Jiu in calitate de #Teampower si cu sustinerea Ciga Energy, Inform Lykos si Comranado, dar si cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea (partener local) si al autoritatilor judetene.

Related Posts

Leave a comment