Masaj de refacere si premii in servicii sportive de la Gral Medical pentru participantii la TriChallenge Mamaia 2017

Participarea echipei Gral Medical la TriChallenge Mamaia incepe sa devina traditie. Este al doilea an in care ii vom avea alaturi de noi pe specialistii in masaj si recuperare de la Gral.

Le veti putea face o vizita atat inainte de cursa, pentru un masaj de incalzire si kinesio taping, dar si dupa ce terminati competitia, pentru un masaj de refacere, stretching si kinesio taping in zona speciala de recuperare dupa efort sau zona de rasfat, cum ne place sa o numim.

Stiti deja cat de bine face masajul, dar mai avem o informatie, de la sursa cum s-ar zice 🙂 , despre faptul ca masajul face parte din procedurile de incalzire si refacere post efort, cu multiple efecte directe, benefice, asupra sistemelor circulator periferic si muscular, prin echilibrarea, redistribuirea fluxului sangvin periferic si drenarea limfei.

Imediat dupa efort, masajul ajuta la refacerea rezervelor energetice ale muschilor si indeparteaza oboseala, activeaza sistemul circulator si nervos la nivel muscular, obtinand un debit vascular marit, o oxigenare mai buna a muschiului, un numar mai mare de substante nutritive catre muschi si o relaxare mai buna a acestuia.

Tot de la Gral Medical avem si premii frumoase pentru cei care vor urca pe podium:

– 6  pachete evaluare medico-sportiva Optim Performer, in valoare de 525 lei/pachet

– 6 pachete recuperare medicala, 10 zile, 4 proceduri/zi, in valoare de 660 lei/pachet

– 10 consultatii medicina sportiva, in valoare de 130 lei/consult

Ne vedem la start! Sa aveti o cursa reusita!

 

Related Posts

Leave a comment