Mihai Baractaru va participa la Campionatul Mondial de Ironman de la Kona

mihai-baractaruMihai Baractaru este chiar acum in drum spre cea mai importanta cursa de ironman din lume – Ironman World Championship, eveniment ce se va desfasura pe data de 8 octombrie in celalalt capat al lumii, la Kona, in Hawaii. Mihai este la a doua participare la aceasta competitie majora si suntem siguri ca va purta cu multa mandrie inca o data steagul Romaniei acolo, departe.

Inainte sa plece, am fost curiosi sa aflam ce reprezinta pentru el participarea la Kona. Ce ne-a spus?

Pentru mine, participarea la Campionatul Mondial de Ironman, reprezinta rezultatul a zece ani de munca in triatlon, unde a trebuit sa fiu perseverent, rabdator si nu in ultimul rand sa cred in ceea ce mi-am propus sa duc pana la capat.

Participarea la Kona, pentru mine, reprezinta olimpiada triatlonului de lunga durata, unde am sansa sa particip alaturi de cei mai buni triatlonisti. Intotdeauna mi-am dorit sa particip la evenimente sportive in strainatate, pentru a-mi creste nivelul de pregatire, raportandu-ma la ei, campionii mondiali sau cei de la categoria mea de varsta.

Kona a reprezentat un vis devenit realitate, anul acesta reusind pentru a doua oara.

3.8km inot, 180km bicicleta si 42km alergare sunt distantele pe care le va parcurge Mihai in cursa

Din partea noastra ai toata sustinerea! Iti dorim sa ai o cursa usoara, sa te bucuri de fiecare kilometru parcurs pe insula (stim ca te asteapta multi KM 🙂 ), sa termini cursa cu zambetul pe buze, asa cum te-am surprins la linia de finish IM KONA 2015, dar mai ales sa te intorci cu bine si multumit de ceea ce ai realizat acolo. Pentru noi esti campion deja!

Speram ca participarea la TriChallenge Mamaia 2016 a fost un bun antrenament pentru ce te asteapta si felicitari pentru ambitia, vointa si curajul de care dai dovada! Te vom urmari cu mare drag de acasa 🙂

Mai jos gasiti si o mica galerie foto cu Mihai participand la triatlonul de la Mamaia din 2013, 2015 si 2016, dar si doua imagini de la finish-ul Ironman Kona din 2015. Mihai este singurul roman care a ajuns sa participe la Kona, dar iata ca istoria se repeta intr-un mod tare frumos.

[nggallery id=32]

Sa stiti ca Mihai accepta cu drag incurajari pe pagina lui de facebook – Mihai Baractaru. Tot aici puteti urmari ultimele noutati despre ce face Mihai. Sa ii uram muuuult succes!

Leave a comment