Miscarea face bine – Cea mai mare ora de sport din Romania

Ca miscarea face bine…tot auziti in ultima vreme. Sunt convins ca multi constientizati acest lucru si chiar faceti ceva in acest sens. Ceva miscare vreau sa spun 🙂 Dar inca sunt foarte multi romani care (din diferite motive) nu fac niciun fel de sport. Nu este bine (nici pentru fizic, nici pentru psihic).

Dupa cele peste 12 ore petrecute sambata, pe 23 iulie, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti, cand am organizat impreuna cu DolceSport si GetFit Cea mai mare ora de sport in aer liber din Romania, ne-am dat seama cat de mult conteaza pentru oameni sa-i aduci intr-un cadru organizat, sa le arati cat de accesibil poate sa fie sportul.

Peste 10.000 de persoane au participat de-a lungul celor 12 ore de spinning, aerobic, fitness, kangoo jumps, pilates, zumba, step aerobic, kettelbells, kickbox si core training in cele 3 zone ale evenimentului – scena DolceSport, scena Suplimente.ro si scena Aqua Carpatica.

Hidratarea a fost asigurata de Aqua Carpatica.

Mai mult decat cuvintele pot valora imaginile, de aceea va invit sa vedeti galeria foto de la eveniment, precum si montajul video cu cele mai fierbinti momente 🙂

[nggallery id=9]

 

Nici nu am avut timp sa ne revenim bine dupa Maratonul celor 12 ore de miscare ca am plecat spre mare, unde ne-a asteptat un alt maraton, de inot – Aqua Challenge.

Echipa SmartAtletic, GetFit.ro si voluntarii Hospice Casa Sperantei va multumesc pentru experienta deosebita de la Cea mai mare ora de sport in aer liber din Romania.


Related Posts

Leave a comment