Pe 10 decembrie impodobim bradul la Christmas TriChallenge

Sezonul rece vine cu o noua provocare! Asa se face ca doilea weekend din decembrie va fi cu totul special atat pentru noi, ca organizatori, cat si pentru voi, ca participanti. Un eveniment pe care il planificam de ceva timp, iata ca acum iese din cuptor.

Despre ce este vorba?

Christmas TriChallenge si bucuria de a iesi la miscare chiar si pe timp de iarna. La ChristmasTri vom primi si oferi daruri, vom impodobi bradul si vom asculta colinde, vom alerga, pedala si inota intr-un loc cu traditie deja – Complex Olimpic Sydney 2000, Izvorani.

Suntem in discutii si cu vremea, dar ne transmite ca e inca devreme sa facem predictii 🙂 Dar poate o induplecam in cele din urma sa ne aduca zapada.

christmas-trichallenge

Cu noutati aduce ChristmasTri?
In primul rand avem probe noi pentru voi. Pe langa triatlon individual si stafeta, v-am mai pregatit:

  • family fun tri – proba necompetitiva, de familie, tip stafeta. Stafeta poate fi compusa din 2 sau 3 persoane (copii, parinti, bunici). Varsta minima de participare la copii este 6 ani, varsta maxima este de 12 ani;
  • aquatlon pentru copii cu varste intre 7 si 12 ani;
  • santa’s run, cros de 5.5km si 10km prin padurea Snagov.

Inscrierile sunt oficial deschise si se vor putea face pe site pana la data de 4 decembrie, in limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de inscriere.
In primele doua zile de la deschiderea inregistrarilor, respectiv 9-11 noiembrie inclusiv, beneficiati de taxa promo. Pentru detalii despre taxele si perioadele de inscriere accesati pagina Inscrieri / Aquatlon pentru copii – Inscriere.

Probele sunt accesibile pentru toate categoriile de varsta (de la 6 ani, pana la 50+) si pentru toate gusturile (cros, aquatlon, triatlon), competitive si necompetitive.

I. Triatlon individual si stafeta: alergare – 5.5 km | bicicleta 12 km | inot – 500 m
II. Family Fun Tri: 400 + 400m alergare, 7km bicicleta, 100m inot
III. Aquatlon pentru copii:

  • 7-8 ani: 400m alergare (1 tura) + 100 inot (2 lungimi de bazin)
  • 9-10 ani: 800m alergare (2 ture) + 200 inot (4 lungimi de bazin)
  • 11-12 ani: 1200m alergare (3 ture) + 300 inot (6 lungimi de bazin)
IV. Cros de 5.5km si 10km, prin padurea Snagov
Toate probele sunt descrise in sectiunile Probe / Distante
 
vizual_slider-smart-980x459-probe
Aquatlonul pentru copii va deschide seria intrecerilor sportive din cadrul ChristmasTri, fiind urmat de Family Fun Tri. Programul evenimentului poate suferi mici modificari pana la ziua competitiei, insa veti afla despre eventualele actualizari pe site/pagina de facebook.
 
Despre noutatile si suprizele acestei editii speciale aflati si pe pagina de facebook a evenimentului ChristmasTri.
 
christmastri-2016

 

Leave a comment