Peste 700 de sportivi confirmați la H3RO by TriChallenge. Înscrierile sunt încă deschise

#

Dragi prieteni, vă anunțăm că în acest moment sunt peste 700 de sportivi confirmați la startul H3RO by TriChallenge Powered by Telekom Sport, care în 2019 ajunge la a 11-a ediție.

Înscrierile sunt deschise până în data de 06.09.2019, la pagina http://h3ro.org/inscriere/, de unde puteți alege proba preferată: triatlon Supersprint, Sprint, Olimpic, Half, Aquatlon sau ștafetă pentru oricare dintre probele triatlonului.

H3RO by TriChallenge este cel mai mare concurs de triatlon nu doar din România, ci și din Sud Estul Europei. Avem la start mulți sportivi de peste hotare, din  Australia, Austria, Belarus, Bulgaria, Cehia, Columbia, Elveția, Franța, Germania, Luxemburg, Marea Britanie, Moldova, Namibia, Noua Zeelandă, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Ucraina și Ungaria. 

Estimăm peste 1.200 de sportivi din 30 de țari

Estimăm că H3RO by TriChallenge va grupa în perioada concursurilor peste 1.200 de sportivi din 30 de țari din întreaga lume. Vă reamintim că H3RO va îngloba anul acesta două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană.

Campionatele Naționale vor fi pentru distanțele Half și Supersprint, iar Cupa la Aquathlon.

Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon.

Cupa Europeană va fi la proba de triatlon Sprint. Ne consolidăm astfel relevanța la nivel continental, de altfel pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene.

Probele de triatlon pe distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapă din această serie.

H3RO by TriChallenge powered by Telekom Sport este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de ACS SMARTATLETIC, valoarea totală a proiectului fiind de 538 500 lei.

 

Leave a comment