AQUATLON

Cupa Națională de Aquatlon

H3RO – AQUATLON  este anul acesta Cupa Națională. Toti participanții  înscriși  vor puncta în clasamentul pentru Cupa Națională .

Câștigătorii probei open, cât și câștigătorii categoriei de varsta vor fi câștigători ai Cupei Naționale de Aquatlon.

Diplomele și cupele vor fi oferite de FRTRI.

La H3RO Cupa Romaniei la Aquatlon ordinea probelor este INOT – ALERGARE

Copii 9-13 ani

200 m inot
1,25 km alergare

Cadeti 14-16 ani

500 m inot
2,5 km alergare

Juniori 17-19 ani, Amatori + Seniori 20+ ani

750 m inot
5 km alergare

Categoria open este formata din Juniori 17-19 ani si din Amatori

Revenim curand cu detalii.

Categoriile de participare sunt următoarele:

 • Copii 9-13 ani
 • Cadeti 14-16 ani
 • Juniori 17-19 ani
 • Amatori 20-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, 50-59 ani,  60 ani
 • Categoria open este formata din Juniori 17-19 ani si din Amatori

La categoriile de 9 si 10 ani nu se face clasament si nici nu vor fi cronometrati.

Premii categoria open:

LOC Fete Baieti
1 400 400
2 300 300
3 200 200

Valoarea premiilor în bani este exprimată în valoare brută și se va achita DOAR prin virament bancar în termen de 30 zile lucrătoare de la data încheierii evenimentului. Nu se acceptă altă metodă de plată. Câștigătorii vor trimite pe email la adresa: contact@smartatletic.ro contul IBAN în care se vor transfera premiile în bani, o copie după actul de identitate și certificatul de rezidență fiscală în cazul persoanelor străine. Premiile vor fi plătite în suma neta, taxele aferente premiului castigat fiind retinute si achitate de catre organizator (valorile anuntate sunt prezentate in suma bruta).

Toti participantii vor primi diplome electronice de participare, ce vor putea fi descarcate online in maxim 5 zile de la eveniment.

Clasamentele, la categoriile de varsta se vor face pentru locurile 1, 2 şi 3 de la fiecare categorie conform regulamentului official al acestei probe. In cazul in care sunt mai putini de 5 participanti in categorie, se va premia doar locul 1.  Premierea pentru aceste categorii va consta in oferirea cupelor si diplomelor pentru fiecare loc.

Revenim curand cu detalii.

 • 2 – 9 februarie happy registration days – 60  lei
 • 10 februarie – 05 mai 70 lei
 • 06 mai –  11 august 80 lei
 • 12 august – 2 septembrie 100 lei

AVEȚI ÎN VEDERE ȘI URMĂTOARELE ASPECTE:

 • NOU* Achitati taxa de inscriere in termen de 2 zile lucratoare din momentul inscrierii (neachitarea in termen duce la anularea inregistrarii)
 • Locurile nu sunt transmisibile, taxele de participare nu sunt transferabile si nici returnabile;
 • Daca exista o situatie aparte (un caz de urgenta/accidentare/imposibilitate motivata de participare), locul poate fi transmis unei alte persoane; taxa de transfer in acest caz este de 60 lei;
 • Modificarea pozitiei unui participant de la o proba la alta (ex: transfer Ion Ionescu de la sprint la olimpic) este posibila cu cel mult 2 (doua) saptamani inaintea evenimentului; taxa de transfer este de 60 lei;
 • NOU* Daca se doreste transferarea unui concurent de la oricare dintre probele olimpica, sprint sau supersprint la proba half, se va achita taxa de transfer de 60 lei + diferenta de taxa de la proba half din momentul respective.
 • NOU* Daca se doreste transferarea unei persoane de la proba half la probele aquatlon, sprint, supersprint, nu se mai returneaza diferenta.
 • Ultima zi in care se pot face modificari la nivel de inscrieri (transferul de la un paticipant la altul sau de la o proba la alta) este luni 2 septembrie. Dupa aceasta data nu se va mai opera nicio schimbare in acest sens.

Potrivit Regulamentului FRTRI (Federatia Romana de Triatlon), fiecare concurent trebuie sa posede licenta FRTRI. Licenta poate fi emisa:

 • pentru un an (si poate fi obtinuta prin completarea anexei 7 si achitarea sumei de 70 lei) sau
 • pentru o zi (costul acesteia este de 10 lei si ii confera concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a inscris). La TriChallenge Mamaia, aceasta taxa va fi achitata direct de participant la fata locului (in cazul in care nu are legitimatie pe un an deja emisa si vizata).

Important! Nu se vor elibera licente de 1 an fara aviz medical, nici pentru sportivii amatori! Avizul medical va fi eliberat de o unitate medicala sportiva sau un medic de familie, cu precizarea din care rezulta ca esti apt pentru sport. Cei care au legitimatie emisa in anii precedenti trebuie sa vizeze legitimatia pe anul in curs, taxa anuala fiind de 70 lei.

Plata taxei de inscriere se poate face online si prin transfer bancar (in contul Asociatiei Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu, cont in lei – RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917).

Pentru regulamentul complet click aici.