SUPERSPRINT

Campionatul National de Supersprint

H3RO – PROBA SUPERSPRINT

Traseul va fi unul plat și rapid cu distanță aproximativă de:

400 m inot

10 km bicicleta

2,5 km alergare

Mersul la plasă nu este permis din cauza contextului epidemiologic actual.

Vineri
15 – 20 Predare Kituri
Sambata
07.00 – 07.40 Predare Kit-uri  (doar pentru CN Half)
07.00 -8.30 Check-in Tranziție
09.00          Start Sprint
09.00          Start Supersprint
09.45          Start Olimpică (Standard)
10.45          Start Half (medie)

Categoria OPEN

Categorii de vârstă:

 • Cadeti 14-16; 
 • Juniori 17-19

Age group 20-24, 25-29, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, +60 ani

Categoria open este formata din Juniori 17-19 si age group.

Toti participantii vor primi diplome electronice de participare, ce vor putea fi descarcate online in maxim 7 zile de la eveniment.

Clasamentele, la categoriile de vârstă se vor face pentru locurile 1, 2 şi 3 de la fiecare categorie conform regulamentului oficial al acestei probe. În cazul în care sunt mai puțini de 3 participanti in categorie, se va premia doar locul 1.  Premierea pentru aceste categorii va consta in oferirea cupelor si diplomelor pentru fiecare loc.

 • 1 septembrie – 1 octombrie 180 lei

AVEȚI ÎN VEDERE ȘI URMĂTOARELE ASPECTE:

Concurenții care sunt deja inscriși și nu pot participa din cauza schimbarii de data au urmatoarele opțiuni:

 1. Se poate transfera inscrierea catre o alta persoana – GRATUIT
  2. Se poate porta inscrierea pentru editia din anul 2021- GRATUIT
  3. Putem returna taxa achitata, retinand doar taxa comisionului de transfer bancar de 5 lei
  4. Transferul dintre probe este posibil cu mentiunea ca un participant care se transfera de la distanta Half la o alta distanta nu primeste diferenta de taxa inapoi (taxa transfer între probe rămâne 50 lei)
  5. Pentru probele de stafetă si aquatlon, se poate returna taxa integral fara taxa aditionala, deoarece concurentii la aceste probe nu mai au optiunea de participare cu data schimbata.

Pentru oricare din opțiunile de mai sus va rog sa ne solicitați acest lucru in scris pe adresa : info@racehub.ro , în perioada 2-8 septembrie.

Termenul limita pentru returnarea taxei este de 3 octombrie 2020.

Este foarte important sa va incadrati in termen cu solicitarea in scris deoarece sunt foarte mulți concurenți care doresc sa participe și nu au prins loc. In cazul icare doriți portarea sau returnarea taxei, locul eliberat este foarte important pentru sportivii care nu au prins loc.

Potrivit Regulamentului FRTRI (Federatia Romana de Triatlon), fiecare concurent trebuie sa posede licenta FRTRI. Licenta poate fi emisa:

 • pentru un an (si poate fi obtinuta prin completarea anexei 7 si achitarea sumei de 70 lei) sau
 • pentru o zi (costul acesteia este de 20 lei si ii confera concurentului dreptul de a participa la concursul la care s-a inscris). La H3RO Mamaia, aceasta taxa va fi achitata direct de participant la fata locului (in cazul in care nu are legitimatie pe un an deja emisa si vizata).

Important! Nu se vor elibera licente de 1 an fara aviz medical, nici pentru sportivii amatori! Avizul medical va fi eliberat de o unitate medicala sportiva sau un medic de familie, cu precizarea din care rezulta ca esti apt pentru sport. Cei care au legitimatie emisa in anii precedenti trebuie sa vizeze legitimatia pe anul in curs, taxa anuala fiind de 70 lei.

Plata taxei de inscriere se poate face online si prin transfer bancar (in contul Asociatiei Smart Atletic Team, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu, cont in lei – RO50BACX0000001250372000, CIF – 30822917).

La CN distanța Super Sprint, sportivii amatori pot participa cu licența de o zi FRTRI, restul categoriilor pot participa numai cu licenta anuala FRTRI .

Mersul la plasa nu este permis din cauza contextului epidemiologic actual.