Revoluția energiei – EQ8 Energy Drink

Ești  concurent sau spectator la Triathlon Challenge Mamaia 2011?

Te astpetăm sa descoperi noua bautură energizantă naturală EQ8 Energy Drink.

Îți lipsește energia? EQ8 te revitalizează și îți echilibrează fizicul și psihicul atât cât ai nevoie pentru a fi din nou gata să faci față provocărilor zilei.

De acuma poți alege un energizant 100% natural, cât mai potrivit pentru gustul tău. Nu aștepta o situație extremă ! Consumul EQ8 este recomandat pe tot parcursul zilei, fie dimineața la prânz sau seara, în timpul serviciului sau în timpul unei activități sportive , EQ8 va fii partenerul tău perfect în orice situație. Prin consumul de energizante naturale nu te vei mai întâlni niciodata cu stările defectuase la nivel de organism (dureri de cap, palpitații caridace, probleme la sistemul nervos etc.) provocate de gradul ridicat de chimicale care-l conțin băuturile energizante normale. EQ8 este prietenos cu organismul tău!

EQ8 Energy Drink este disponbil in trei sortimente:

EQ8 Original – extract de fructe + Porția necesara de energie

EQ8 Cranberry & Apple – suc de măr ,apă minerala, suc de merișor din concentrat, suc de zmeură, exctract de fructe, suc de struguri, suc de rodii ,extract de coajă de struguri, extract de ceai Rooibos, extract de ceai verde + Porția necesara de energie

EQ8 Orange & Passion Fruit – suc de portocale , suc de struguri albi, extract de fructe, fructul pasiunii din concentrate, pure de mango + plus Portia necesara de energie

Sportivii  și spectatorii prezenți la Triathlon Challenge Mamaia 2011 se vor revitaliza și energiza cu aceași băutura energizantă cu ajutorul cărui  piloții de Formula 1 Jarno Trulli si Heiki Kovailainen, componenți al echipei Team Lotus își  regăsesc echilibrul fizic și mental pentru a face fața curselor de Formula 1.

La Triathlon Challenge Mamia 2011 te așteaptă și un concurs: lasă-te fotografiat cu fundalul pregătit de noi  în cadrul standului EQ8 Energy Drink, dă-ți tag în albumul foto de pe pagina noastră de Facebook , iar pozele cu cele mai multe like-uri vor fii premiate cu baxuri EQ8 Energy Drink.

Devino fan la paginii noastre de Facebook – www.facebook.com/eq8romania ,  si descoperă ce poate însemna un plus de energie pentru tine!

EQ8 va fii disponbil din Septembrie in toate stațiile de benzinărie LukOil. Stai contectat și vei afla data lansării ,super oferta și concurusul care l-am pregătit prentru tine!

Leave a comment