Rezultate H3RO by TriChallenge 2019: cine sunt campionii

#

H3RO by TriChallenge 2019 s-a încheiat, a fost un weekend plin de suspans și competiții în cadrul celui mai mare eveniment de triatlon din România și Sud Estul Europei.

La start s-au aliniat peste 1.300 de sportivi, cu 200 de concurenți veniți din străinătate din 38 de țări.

Top 3 H3RO by TriChallenge – Cupa Europeană

Top 3 H3RO by TriChallenge - Cupa Europeană - podiumul masculin
Top 3 H3RO by TriChallenge – Cupa Europeană, podiumul masculin
Top 3 H3RO by TriChallenge - Cupa Europeană - podiumul feminin
Top 3 H3RO by TriChallenge – Cupa Europeană – podiumul feminin

Cupa Europeană a fost adjudecată, la masculin, de către Samuel Dickinson, urmat de Calum Johnson și Levente Karai. La feminin, s-au impus Yuliya Yelistratova, Marlene Gomez-Islinger și Alessia Orla.

Top 3 H3RO by TriChallenge – Half Distance

Proba Half Distance Individual, masculin, a revenit lui Vrabii Andrei, urmat de Andrei Dan Dudu și Mihai Vigariu. La feminin s-au impus Andreea Călugăru, Adel Koter și Ioana Molnar.

Andrei Vrabii - locul 1 H3RO by TriChallenge 2019 - Half
Andrei Vrabii – locul 1 H3RO by TriChallenge 2019 – Half
Andrei Dudu - locul 2 H3RO by TriChallenge 2019 - Half
Andrei Dudu – locul 2 H3RO by TriChallenge 2019 – Half
Mihai Vigariu - locul 3 H3RO by TriChallenge 2019 - Half
Mihai Vigariu – locul 3 H3RO by TriChallenge 2019 – Half
H3RO by TriChallenge 2019 - Half - top 3 feminin
H3RO by TriChallenge 2019 – Half Distance – top 3 feminin: Andreea Călugăru (mijloc), Adel Kotter (stânga), Ioana Molnar (dreapta)

Am surprins momentul în care Andreea Călugăru a trecut linia de finish, devenind astfel campioană națională:

Top 3 H3RO by TriChallenge Olimpic Individual

Proba Olimpic Individual a fost câștigată, la masculin, de Attila Daniel, Răzvan Ene și Mihai Cupsa. Categoria feminină a fost câștigată de Maria Mirela Popescu, Tamara Dogariu și Monica Manicuta.

Top 3 H3RO by TriChallenge Sprint Individual

La Sprint Individual, masculin, podiumul este ocupat de Albert Stratulat, Cristian-Virgil Tranulea și Cristian Iulian Doicescu. La feminin, primele trei locuri sunt adjudecate de Oana Florescu, Miriam Gembey și Maria Bituleanu.

Top 3 H3RO by TriChallenge Sprint Individual, top 3 feminin

Top 3 H3RO by TriChallenge Supersprint Individual

La Supersprint Individual, masculin, primele trei locuri sunt adjudecate de Cristrian-Virgil Tranulea, Dominic Andrei Meghea și Toma Alexandru. La feminin, Alice Gabriela Perjoiu este urmată de Andreea-Diana Iordache și Casia Damian.

Top 3 H3RO by TriChallenge Aquathlon

La Aquathlon, câștigătorii sunt, la seniori masculin: Tom Dickinson, Liviu Voicu și Bogdan-Victor Barbu. La seniori feminin, podiumul este ocupat de Tamara Dogariu, Iolanda Dobre și Mona Schulz.

H3RO by TriChallenge Aquathlon – Tom Dickinson – locul 1
H3RO by TriChallenge Aquathlon – Liviu Voicu, locul 2
H3RO by TriChallenge Aquathlon – Cristian Tranulea, locul 3
H3RO by TriChallenge Aquathlon – podium feminin. Tamara Dogariu (mijloc), Iolanda Dobre (dreapta) și Mona Schulz (stânga)

H3RO by TriChallenge 2019 nu putea avea loc fără sprijinul a 100 de voluntari, 60 de membri ai staff-ului de organizare, 40 de agenți de pază și stewards de traseu. 

Competiția a înglobat două Campionate Naționale, Cupa României și Cupa EuropeanăProbele de triatlon pe Distanța Half au reprezentat, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triatlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapă din aceasta serie.

Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

Puteți consulta rezultatele complete, detaliate, pe site-ul cronometraj.ro.

Related Posts

Leave a comment