Rezultate 2013

Triathlon Challenge 2013 – o editie aniversara, speciala, incheiata cu succes. Am avut parte de o zi senina si calda, perfecta pentru triatlon. Inot, ciclism si alergare au fost cele 3 dicipline la care concurentii au luat startul cu entuziasm. Va multumim tuturor pentru participare si sustinere. Felicitari tuturor participantilor! In 2014 va asteptam cu o noua provocare!

Triathlon Challenge Mamaia 2013

Cateva mentiuni:

In timpul de inot este inclusa si tranzitia T1 inot-bicicleta. In timpul de la alergare este inclusa si tranzitia T2 bicicleta-alergare.

Daca nu va regasiti in clasament sau ati identificat o eroare, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@smartatletic.ro.

Este pentru prima oara cand s-a folosit in Romania acest sistem complex de cronometrare (cu 3 microsisteme) si afisarea timpilor de la turele de bicicleta in timp real, pe video-wall. Exista posibilitatea de a inregistra diverse desincronizari/lacune (de ordinul fractiunilor de secunda/secunde) – la timpii intermediari. Timpul final este luat la fractiune de secunda. Asa cum stiti, lucram pentru a aplica si in Romania cele mai bune solutii & sisteme logistice.

I. REZULTATE SUPERSPRINT

1. OPEN FEMININ

2. OPEN MASCULIN

II. REZULTATE PROBA SPRINT

1. OPEN FEMININ

2. OPEN MASCULIN

3. STAFETA SPRINT

feminin  |  masculin  |  mixt

III. REZULTATE PROBA OLIMPICA

1. OPEN FEMININ

2. OPEN MASCULIN

3. STAFETA

feminin  |  masculinmixt

IV. REZULTATE ELITE (OLIMPICA)

V. REZULTATE COMPANY TRI

VI. REZULTATE BLOGGERS CHALLENGE

Stafeta sprint

VII. REZULTATE INTERSCHOOL

Stafeta sprint