Skoda Green Challenge – o noua provocare pentru biciclisti si alergatoriSambata aceasta te asteptam la Skoda Green Challenge!

Aproape ca nu exista weekend fara miscare. Noi continuam sa pastram un ritm alert si sa fim cat se poate de activi, dar nu o facem singuri, ci impreuna cu voi.

Asa se face ca va invitam sambata aceasta in Padurea Baneasa pentru o tura de bicicleta si alergare in cadrul Skoda Green Challenge.

Avem 5 tipuri de probe din care o puteti alege pe cea preferata:

  • alergare, individual – 10km
  • ciclism, echipa de 4 – 4*10km
  • ciclism, echipa de 2 – 2*10km
  • alergare + ciclism, echipa de 2 – 2*10km
  • proba speciala pentru copii (copii intre 3 si 10 ani). Va fi o zona special amenajata, de tip poligon, unde cei mici isi pot testa indemanarea si atentia. INSCRIEREA este gratuita! 
Inscrierile mai sunt deschise doar azi si maine, pana la ora 16:00. Predarea de kituri se va face vineri, intre 14:00-22:00, la magazinul Hervis din Mall Promenada.

Programul complet al evenimentului il gasiti chiar in homepage-ul site-ului.

Hai si tu la Skoda Green Challenge! Noi vom fi acolo!
Fiecare ciclist parcurge o distanta de 10km prin Padurea Baneasa. Dupa ce termina primul ciclist, ii preda stafeta urmatorului si tot asa pana termina ultimul.
Traseul este acelasi ca la 4*10 si echipa este formata din 2 participanti
Unul pedaleaza, celalalt alearga, dar rolurile se pot inversa oricand. Voi adoptati strategia cea mai potrivita. Succes!
O provocare pe care pur si simplu nu o poti refuza! 10km prin padure unde aerul e proaspat si racoros.

Leave a comment