Telekom Sport devine partener H3RO by TriChallenge

Telekom Sport devine partener H3Ro by TriChallenge 2019, competiţie ce va alinia la start sportivi din 30 de ţări. Triatlonul din Mamaia va desemna campionii naţionali la distanţă half şi supersprint.

Telekom România, aleasă în top 3 companii din ţară implicate în susţinerea şi dezvoltarea activităţii sportive în cadrul conferinţei Sports Marketing in Romania, organizată de Adrenallina Sports PR & more.

În cadrul cercetării realizate pentru perioada 2017-2018, Telekom România a ocupat locul 3.Cercetarea agenţiei a luat în calcul proiectele implementate de către companii, intern sau extern, în intervalul 2017-2018. Prima ediţie a studiului a fost lansată acum 2 ani, iar intervalul analizat a fost 2015-2016.

„Telekom România sprijină atât sportul de performanţă cât şi sportul pentru amatori, pentru că anul acesta va avea loc inclusiv Cupa Europeana de elite la triatlon supersprint, campionatul de triatlon distanta half dar şi campionatul naţional de supersprint„, a declarat Ionela Păunică, expert corporate communication Telekom România.

Mai mult, H3RO by TriChallenge îşi consolidează relevanţa la nivel continental şi devine gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint.

Probele de triatlon pe Distanţa Half reprezintă, totodată, şi ultima etapă din circuitul Federaţiei Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică şi proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events şi Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapa din aceasta serie

Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competiţiilor majore de triatlon.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org. H3RO by TriChallenge este un eveniment organizat de către smartatletic.

Related Posts

Leave a comment