Tot ce trebuie sa stii despre cursa H3RO

Draga participant ne bucuram ca faci parte din familia noastra!

 

Editia aniversara TriChallenge se apropie cu pasi repezi, 10 ani au trecut parca intr-o clipa!

Te felicitam ca ai acceptat noua noastra provocare si te-ai inscris la proba H3RO!

In acest mail gasiti toate informatiile necesare pentru o buna desfasurare a cursei, te rog sa-l parcurgi cu atentie

PROGRAM

Sambata, 15 septembrie

  • 14:00-22:00 Ridicare Kituri (parcare din fata Hotelului REX)
  • 17:30-21:00 Depozitare biciclete in zona de tranzitie
  • 21:00 Sedinta tehnica

 

ATENTIE! Depozitarea bicicletelor in zona de tranzitie este permisa DOAR in ziua de Sambata, 15 Septemebrie, pana la orele 21:00. Plasarea biciletelor in dimineata din ziua competitiei nu este posibila! Pentru noaptea de 15-16 Septembrie va fi asigurata paza pentru biciclete, la fel si protectie in caz de vreme nefavorabila.

 

Inainte de a ridica Kitul, asigurati-va ca aveti completata declaratia pe propria raspundere primita pe mail, pentru a va asigura ca procesul este unul mai rapid si eficient.  Daca nu o aveti, o puteti descarca de AICI.

 

Puteti ridica kitul de participare pentru o alta persoana doar daca aveti o copie de buletin/act de identitate cu poza al acesteia si declaratia semnata in original de catre participant.

 

In cazul stafetei, un membru poate ridica kitul pentru toata echipa, conditia este sa aiba declaratia completata si semnata in original de fiecare membru, insotita de o copie dupa buletin.

 

Important! Potrivit Regulamentului Federatiei Romane de Triatlon, fiecare concurent trebuie sa posede licenta FRTRI. Cei care nu detin licenta anuala trebuie sa achite o taxa de licenta de eveniment in valoare de 10 lei. Taxa se poate achita online (click aici) sau in cadrul sesiunii de predare de kituri. Participantii inscrisi in stafeta NU achita aceasta taxa.

Duminica, 16 septembrie

  • 07:00 – Deschidere zona de tranzitie si check-in echipament de (depozitarea bicicletelor este posibila doar in ziua de sambata in intervalul 17:30 – 21:00, dupa orele 21:00 nu se mai pot lasa bicilete pentru depozitarea peste noapte.)
  • 8:00 – START H3RO
  • 14:00 – Deschiderea zonei de tranzitie pentru ridicarea echipamentului. Echipamentul poate fi ridicat nu mai tarziu de orele 17:30.
  • 16:30 – Ultimul participant H3RO (TIMP LIMITA: 8h, 30min)
  • 17:00 – Festivitate de premiere

TRASEU

Detalii complete despre traseu gasiti pe pagina: h3ro.org/race-course/

 

 

Proba de inot se va desfasura si anul acesta in mare, cu start australian (in alergare, de pe plaja). Distanta va fi de 1900m prin parcurgerea a doua ture a traseului.

Proba de bicicleta se va desfasura pe sensul de mers spre Constanta pe o bucla de aproximativ 10km, realizand 9 ture.

Proba de alergare se va desfasura pe PROMENADA pe o bucla de 2.6km prin parcurgerea a 8 ture.

 

Distanta de la punctul de iesire din apa pana in zona de tranzit, unde sunt bicicletele, este de aprox. 450 m. Pentru a ajunge in zona de tranzitie veti trece peste pasarela.

Proba de Ciclism – Draft ilegal

Proba de ciclism va fi draft ilegal. Astfel ca se vor aplica regulile si sanctiunile conform reglementarilor FRTRI.

 

Info neopren/temperatura apei

Decizia legata de utilizarea neoprenului se va face in functie de regulamentul competitional ITU:

Daca temperatura apei are peste 24.6 de grade este interzisa folosirea neoprenului, iar daca va fi sub 16 grade este obligatorie folosirea neoprenului. In anii trecuti, apa avut in medie 20 de grade, cel mai putin au fost 18.5 grade.

 

Temperatura apei la 13 septembrie: apa marii avea 21 de grade la mal. Temperatura se va masura si cu o zi inainte de competitie (veti afla detalii la sedinta tehnica), dar masuratoarea oficiala si decizia finala in legatura cu neoprenul se va face cu 1 ora inainte de primul start. Puteti verifica temperatura live si pe http://iswim.rmri.ro/maps/maps1.shtml

REZULTATE

Rezultatele vor fi transmise in timp real pe site-ul evenimentului, sectiunea Rezultate –  h3ro.org/results/.

KITUL DE PARTICIPARE

Detalii complete gasiti pe pagina http://h3ro.org/benefits/

Related Posts

Leave a comment