TRI CONCURS! Tu ne arati cum te antrenezi pentru TriChallenge Mamaia 2016, iar noi te premiem cu un ceas Polar V800

Dragii nostri,

A venit momentul sa anuntam castigatorul concursului. Va multumim tuturor celor care ne-ati trimis imagini din timpul antrenamentelor voastre pentru TriChallenge 2016! Am primit imagini din toate colturile tarii, chiar si din Chisinau 🙂

A fost un concurs pe care l-am organizat pentru a va incuraja si motiva sa va antrenati pentru cursa. Am mizat in primul rand pe fair-play din partea voastra si am lasat lucrurile sa decurga in mod natural. Am oferit sanse tuturor si nu am favorizat niciun participant.

Si ca sa va potolim curiozitatea, va anuntam ca Antoanela Manac este castigatoarea concursului, reusind sa convinga 678 de prieteni sa o voteze* 🙂 Felicitari!!!

Iti dorim sa ai parte de multe antrenamente frumoase impreuna cu ceasul Polar V800 Javier Gomez.

* La ora la care am spus STOP VOT, Antoanela avea 678 Likes.

12 SEPTEMBRIE 2016: SPUNEM STOP VOT IN ACEST MOMENT!

Arata-ne cum te antrenezi pentru TriChallenge Mamaia 2016, iar noi te premiem cu un ceas Polar V800 Javier Gomez, oferit de partenerul nostru Polar, in valoare de peste 2.000 RON. Este un ceas produs in editie limitata si poate deveni cel mai bun prieten al antrenamentelor tale pentru viitoarele competitii.

Asa ca ai un motiv in plus sa evadezi din birou si sa iei cu asalt parcul din apropiere, pista de biciclete sau piscina din cartier! 

Surprinde momentul de la antrenamentul tau de inot, ciclism sau alergare intr-o imagine si trimite-o la adresa contact@smartatletic.ro pana marti, 6 septembrie 2016, ora 23:59, mentionand numele tau, locul unde te-ai antrenat si distanta parcursa, iar noi vom construi un album personalizat pe pagina de facebook Triathlon Challenge, cu toate imaginile primite.

Later edit: Albumul cu pozele personalizate va fi postat pe facebook in ziua de miercuri, 7 septembrie.

Later edit: START VOT! Pe pagina de facebook Triathlon Challenge puteti vedea toate imaginile care participa in concurs. Album foto: TriConcurs powered by Polar. Mult succes!

Mentiune, 11 septembrie: participantii care nu respecta regulile de fair-play vor fi eliminati din concurs.

Mobilizeaza-ti prietenii sa-ti aprecieze efortul pana la data de 12 septembrie, ora 11:37, iar imaginea din album care va aduna cele mai multe like-uri va fi „proclamata” 🙂 castigatoare! Stai cu ochii pe pagina noastra de facebook pentru ca in ziua de marti, 13 septembrie, tragem linie si anuntam cine va purta cu mandrie super ceasul Polar V800 😉

Leave a comment