Triathlon Challenge Bucuresti, 25 – 26 august 2012

Triathlon Challenge a ajuns anul acesta la cea de a IV-a editie. Dupa 3 ani de Mamaia, in 2012 aducem evenimentul in Bucuresti, cu 2 zile dedicate: 25-26 august.

Inot, ciclism si alergare – sunt cele 3 sporturi la care va invitam sa va testati puterile, indemanarea si limitele, incarcandu-va totodata cu o doza de voie buna si miscare in aer liber. Este o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori/manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii.

Iata cum a fost anul trecut:

Pe 25 august se va desfasura TriKids Challenge – Triatlonul pentru copii (detalii & inscrieri din 1 iulie). Pe 26 august continuam cu:

PROBA OLIMPICA | PROBA SPRINT | PROBA SUPERSPRINT

STAFETA OLIMPICA | STAFETA SPRINT

Triatlonul Bucuresti este etapa cu numarul 6 din Bioeel Triathlon Grand Prix 2012 (ajuns la cea de a doua editie), cu 2 etape noi fata de anul trecut: Cupa Trialuta si Medias Triatlon.

Am introdus 2 componente noi – un triatlon supersprint la individual si o stafeta pe distanta olimpica. De asemenea, anul acesta va exista un clasament open la probele individuale pe distanta sprint si olimpica + clasamente separate pe categorii de varsta. Vor urma si alte noutati.

Le puteti urmari si pe noua pagina de Facebook. Pentru inscrieri, completati formularul online.

Related Posts

Leave a comment