Anunt important! Triathlon Challenge va fi amanat si relocat

Triathlon Challenge. Mamaia si Bucuresti
Nu se deschide e-mailul? Vizualizati-l direct in browser.
Ne lasam urmariti pe:  twitter twitter
Smart Atletic
Triathlon Challenge. Mamaia si Bucuresti. Schimbare importanta!

Triathlon Challenge va fi amanat si relocat

Dragi concurenti,

In mod normal, prin intermediul acestui newsletter ar fi trebuit sa va anuntam ca a ramas mai putin de o saptamana pana la Triathlon Challenge Bucuresti (25-26 august). Dar vestile se schimba si demersurile smartatletic si ale partenerilor – de a oferi capitalei un concurs de triatlon – se amana.

Asa cum bine stiti, siguranta participantilor reprezinta pentru noi punctul central in organizarea tuturor evenimentelor. Ieri, 20 august, am primit rezultatul unui nou set de analize pentru Dambovita, de la Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti. S-a constatat o inrautatire a unor parametri critici a calitatii apei. Suspiciunile pentru acest lucru se indreapta spre posibile deversari necontrolate in Lacul Morii.

Din acest motiv suntem nevoiti sa va anuntam ca Triathlon Challenge se reactiveaza pe noi coordonate, astfel:

  1. Evenimentul va fi relocat la Mamaia, in locul traditional, in care s-au desfasurat cele 3 editii – Parcarea Kaiac, Lacul Siutghiol. Va comunicam in maxim 48 de ore ziua exacta. Exista 2 variante, dintre care va fi aleasa cea mai potrivita: 15 sau 22 septembrie.
  2. TriKids Challenge va ramane in Bucuresti, dar va fi mutat in luna septembrie (data cea mai sigura este 22 septembrie); si aceasta data va fi comunicata in maxim 48 ore, imediat ce vor fi obtinute noile aprobari.

Pentru noi, visul de a pune capitala Romaniei pe harta capitalelor lumii care au un concurs de triatlon va continua. Anul acesta cu TriKids Challenge. Apoi vor urma demersuri consistente pentru ca acest lucru sa se intample (in special in plan administrativ/de mediu).

Suntem convinsi ca veti intelege situatia, ca am luat aceasta decizie in mod rational, fiind sinceri fata de dvs, fata de noi (nu va expunem niciunui risc, oricat ar fi el de mic) si pentru viitorul acestui sport & fenomen in Romania.

Veti fi contactati telefonic in cursul zilei de azi de unul dintre colegii nostri pentru a va explica situatia. Concurentii care s-au inscris la Triathlon Challenge si au achitat taxa de participare au urmatoarele variante:

1. Inscrierea va ramane valabila pentru noua locatie/data
2. Daca nu mai puteti ajunge, ne comunicati acest lucru si va returnam taxa de participare.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Continuam!

Echipa smartatletic

Dati vestile mai departe: forward to a friend   unsubscribe from this list   update subscription preferences

Copyright © 2012, smartatletic, All rights reserved

Related Posts

Leave a comment