Triatlon, aquatlon, duatlon si alergare pe plaja si promenada din Mamaia, 4-6 septembrie


 

Am intrat in ultimele 7 zile de inscrieri online la Triathlon Challenge Mamaia, 4-6 septembrie
Dragi prieteni,
Mai sunt 11 zile pana la Triathlon Challenge Mamaia, cel mai mare triatlon din Europa de Est si Balcani. Anul acesta evenimentul nostru trece la un alt nivel si va fi gazda Cupei Europene Premium ceea ce inseamna fond de premiere dublu, sportivi de top din peste 20 de tari si puncte in plus pentru clasificarea europeana.
Totodata, TriChallenge este si Grand Final pentru Romanian Triathlon Series. Va fi o adevarata sarbatoare in lumea frumoasa a triatlonului.
Inscrierile online sunt deschise pana la data de 31 august si se vor face in limita locurilor disponibile. Pana la acest moment sunt inscrisi aproximativ 700 de participanti iar lista o puteti consulta AICI.
Va puteti inscrie la individual sau puteti participa in echipa pe urmatoarele distante:
* supersprint individual: 400 m inot, 10 km bicicleta, 2,5 km alergare
* sprint, individual si stafeta: 750m inot, 20km bicicleta, 5km alergare
* olimpica, individual si stafeta: 1500m inot, 40km 
bicicleta, 10km alergare
Concursul de anul acesta va integra si competitia „Start campioni la triatlon” dedicata copiilor cu varste intre 9 si 12 ani, dar si un cros de 4km pe plaja si promenada din Mamaia – Beach Run. Mai multe detalii despre cele doua aflati mai jos.

 

Am intrat in ultimele 10 zile de inscrieri online la Triathlon Challenge. Va mai puteti inscrie pana la data de 31 august, ora 23:59.
Participantii inscrisi si validati pana la data de 13 august vor avea numarul de concurs personalizat.
Cluburile sportive afiliate la Federatia Romana de Triatlon beneficiaza de taxa redusa de inscriere. Detalii AICI.

 

ACCEPTI PROVOCAREA?
Un mesaj important pentru copii si parinti!

In cadrul Triathlon Challenge vom avea o componenta dedicata copiilor pasionati de inot, ciclism si alergare. „Start campioni la triatlon” este o competitie care se adreseaza copiilor intre 9 si 12 ani si se va desfasura in 5 septembrie la Mamaia.Cei mici pot participa la una din curse sau chiar la ambele:

* aquatlon: 200 de metri inot, 1.25 km alergare [50 locuri disponibile]
*duatlon: 1.25 km alergare, 5 km bicicletă, 1.25 km alergare [80 locuri disponibile]INSCRIERILE se fac completand formularul online pana la data de 1 septembrie, ora 23:59, dar si la fata locului conform programului afisat pe site.

Si inca unul pentru cei pasionati de alergare…

 

Te invitam la Beach Run, sambata, 05 septembrie, ora 18:30. Un cros de 4 kilometri pe promenada si plaja din Mamaia.

Pentru voi, cei care participati la Triathlon Challenge, ii putem spune „alergare de revenire”. Pentru familia si prietenii vostri si pentru alergatorii din Constanta va fi momentul de glorie. Avem si cronometrare, dar vrem in primul rand sa ne distram.


Inscrierile sunt deschise si se fac pe site-ul www.trichallenge.ro, sectiunea Beach Run.
Locuri disponibile: 150.

Leave a comment