Blogger? Triathlon Challenge Mamaia scrie pe tine!

Doar nu va gandeati ca o sa scapati tocmai la cea de a IV-a editie Triathlon Challenge / 25-26 august 2012 22 septembrie 2012. Care, iata, a ajuns in Bucuresti. Da, capitala are incepand cu anul acesta si un triatlon, pe langa Maratonul International Bucuresti. Chiar in centru, la Biblioteca Nationala a Romaniei (Piata Unirii) a fost relocat la Mamaia.

Pe noile coordonate, echipele participante vor fi anuntate in weekendul 15-16 septembrie. Se fac transferuri, permutari & toate cele necesare. Ramanem pe aceeasi directie: Triathlon Challenge sa fie o experienta. Sportiva si nu numai.

UPDATE 16 septembrie. Iata cine se va intrece pe 22 septembrie la Mamaia, intr-ale inotului, ciclismului si alergarii:

Legenda 🙂

Vor fi in total 7 echipe. Toti cei prezenti in lista de mai sus vor face parte (intr-un fel sau altul) dintr-o stafeta. Doar primele 2 echipe sunt constituite (caci membrii lor actioneaza de mai mult timp…ca o echipa). Celelalte vor fi trase la sorti, chiar inainte de concurs. Ca sa pastram nitel suspans :))

Cum va spuneam, ideea este sa testati experienta unui triatlon, sa vedeti unde va sunt limitele, cat si cum puteti sa le depasiti. Si, desigur, sa va intreceti. Pentru ca primele 3 echipe clasate (din cele 7) vor castiga un weekend la munte, la Pensiunea Casa Bunicii, din Predeal. In plus, echipa de pe locul 1 va avea parte de un super premiu-surpriza.

––     ––

  • 2010: o echipa de bloggeri curajosi a participat la triatlon – Doru Panaitescu – 750m inot. Vlad Dulea – 24km bicicleta. Gabi Solomon – 5km alergare; cu Chinezu – selecționer, suporter.
  • 2011: 5 echipe de bloggeri s-au intrecut; pe ei, intre ei si cu celelalte aproapee 100 de echipe; clasamentul arata asa (clasamentul general, aici):
1.Splash, Flash & Dash: Ionut Bizau Andra Butolo – Kiss LaszloMihai Teodorescu 8pp+2ps=10p
2. Smart Atletic Bloggers: Dana DuleaVlad DuleaValentin Bosioc 6pp + 3ps = 9p
3. Cumetrele 2.0: Liliana MercanElena CiricClaudia Sofron 4pp + 4ps = 8p
4. Sportlocal: Rares CojocaruGabriel CiobanuFlorea Cristian 2pp + 5ps = 7p
5. SportMeet: Florin RusanuRoxana BursucCezar Vasile 1pp + 1ps = 2p

 

2012. Triathlon Challenge Bucuresti

Voi decideti numarul echipelor!

Gasiti mai jos formularul prin care trebuie doar sa va introduceti coordonatele. Aveti la dispozitie 9 zile (9-17 august). Pe 17 august tragem linie si formam echipele. Daca mai exista vreun blogger in tara asta care nu stie cu ce se mananca triatlonul, :)) sa faca bine sa se documenteze.

Ideea e simpla: fiecare blogger/bloggerita va face o proba din cele 3, predand stafeta colegului/colegei, in urmatoarea ordine: inot (750m), bicicleta (20km), alergare (5km).

Ca sa ne organizam nitel, pe puncte, va spunem asa:

  • duminica, 19 august (tineti-va bine de monitor…) am pregatit pentru voi o zi speciala de cantonament la Complexul Olimpic din Izvorani; trebuie doar sa va lasati pe mana noastra si a partenerilor de la Anima & Aventuria (*nota administrativa: sunt 15 locuri; daca veti fi mai multi, lasam sortii sa decida)
  • tot pe 19 stabilim componenta echipelor si pana pe 25 august fiecare echipa isi va compune galeria de sustinatori 2.0 (vor fi premiati sustinatorii echipelor care ajung pe podium si echipa cu cei mai multi sustinatori)
  • pe 26 august va fi marea confruntare 2.0 la triatlon.
  • se va face un clasament special, numai pentru bloggeri (proba stafeta sprint); primele 3 stafete urca pe podium si vor pleca (multumita vechilor parteneri de la Pasiunea.eu) un weekend la munte, la Caaaaaasa Bunicii – asta va spunem doar asa, pentru incalzire (ca mai avem si alti asi in maneca) 🙂

Related Posts

Leave a comment