TriChallenge 2017, evenimentul sportiv care a insufletit statiunea Mamaia la sfarsit de sezon

Sambata si duminica, 16-17 septembrie 2017, statiunea Mamaia a fost gazda evenimentului international TriChallenge, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani.

TriChallenge Mamaia 2017 a fost un eveniment cu totul deosebit, in special datorita faptului ca proba de inot s-a desfasurat in Marea Neagra, iar alergarea pe promenada statiunii.

Rezultatele de la probele individuale si stafeta

Supersprint

La masculin, Andrei Sendroiu a castigat proba, terminand in 39 de minute si 22 de secunde. Locul doi a fost ocupat de Rares Alexandru Panait (39 de minute si 49 de secunde), iar locul trei de Lyubim Kirilov din Bulgaria (39 de minute si 58 secunde).

La feminin, Andreea Diana Iordache a castigat si in acest an proba de supersprint, terminand cursa in 41 de minute si 19 secunde. A fost urmata de Andreea Maria Matei Bobarnac (42 de minute si o secunda) si Casia Damian (43 de minute si 28 de secunde).

Sprint

La masculin, proba a fost castigata de Erick Rogoz (1 ora, 6 minute si 42 de secunde), urmat de Cristian Tranulea (1 ora, 7 minute si 48 de secunde) si Andrei Sergiu Chis (1 ora, 7 minute si 55 de secunde).

La feminin, castigatoarea a fost Madalina Frant (1 ora, 22 minute si 48 de secunde), locul 2 – Anca Holban (1 ora, 27 minute si 56 de secunde) si locul 3 – Monica Antal (1 ora, 28 minute si 27 de secunde).

Olimpica

Attila Daniel este marele castigator al celei mai dificile probe a competitiei TriChallenge Mamaia, la masculin, terminand cursa intr-o ora, 59 minute si 40 secunde. Pe locul secund s-a clasat Razvan Ene (2 ore, 0 minute si 43 de secunde), iar pe locul 3 – Hunor Beres (2 ore, 1 minut si 10 de secunde).

La feminin, castigatoarea a fost Daniela Lavinia Torok (2 ore, 26 de minute si 44 secunde), fiind urmata de Maria Mirela Popescu (2 ore, 27 de minute si 38 de secunde) si Gerda Maria Dumitru (2 ore, 31 de minute si 46 secunde).

Festivalul sportiv TriChallenge Mamaia a continuat duminica (17 septembrie 2017), cu TriKids Challenge, competitie dedicata copiilor intre 7 si 13 ani. Cei mici s-au intrecut in cadrul a trei probe: cros, aquatlon (inot si alergare) si duatlon (alergare si bicicleta). Rezultatele de la competitia dedicata celor mici pot fi gasite pe http://trichallenge.ro/trikids/rezultate/.

Evenimentul s-a incheiat cu crosul Beach Run, unde participantii au avut de parcurs o distanta de 4km pe promenada din Mamaia. Startul s-a dat din fata Hotelului Rex, iar alergatorii au pornit pe traseu in aplauzele sustinatorilor de pe margine. Rezultatele de la cros pot fi gasite pe http://www.trichallenge.ro/beachrun/rezultate/.

Sustinatori si parteneri

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Smart Atletic, in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta si cu sprijinul Federatiei Romane de Triatlon.

Partenerii evenimentului: Skoda Romania, BCR, Intersport, TYR, PowerBar, Vega Hotel, Bellotto, Dorna, Ciuc, Trisport, Spokes, Gral Medical, Felt, 140 batai pe minut, 3M.

Related Posts

Leave a comment