TriChallenge Mamaia 2017 – asa a fost cu un an inainte de editia nr 10

Filmul oficial TriChallenge Mamaia 2017 & formular feedback

  

Abia a trecut editia cu numarul 9 a TriChallenge Mamaia ca deja facem planuri pentru editia aniversara de anul viitor. Vom implini 10 ani si suntem nerabdatori sa sarbatorim impreuna cu tine un eveniment pe care il organizam din suflet si in care investim pasiune si multa munca.

Dar pana la urmatorul start, voiam sa impartasim din momentele frumoase care s-au intamplat la editia din acest an.
Incepem prin a-ti multumi ca ai fost parte din cel mai mare triatlon din Europa de Est si Balcani. Speram ca te-ai bucurat de fiecare clipa din timpul cursei si ti-ai demonstrat inca o data ca POTI mai mult, ca esti mai PUTERNIC, ca ti-ai depasit LIMITELE.

Ca sa aflam chiar de la tine cum ai trait aventura TriChallenge Mamaia 2017, am pregatit si un formular de feedback pe care te rugam sa il completezi -> http://goo.gl/4yyXaF.
Ne dorim sa organizam o editie de nota 10 in 2018, de aceea feedback-ul tau este foarte important pentru noi.

Am transpus emotiile, energia si voia buna de la eveniment atat in fotografii, dar mai ales in doua filme superbe, unul scurt si altul mai lung, care iti vor pune cu siguranta un zambet pe buze, iar „dupa ce privesti si te incarci cu energia acestor oameni parca ai vrea sa fie weekend-ul urmator inca un TriChallenge„, cum bine a spus Mihai Vigariu.

FILMUL SCURT
FILMUL LUNG

De asemenea, am strans toate albumele foto de la eveniment intr-o pagina dedicata pe site pentru ca tu sa ai acces mult mai usor la ele -> www.trichallenge.ro/editii/editia-2017/.

Te asteptam alaturi de noi si in 2018!

 

Related Posts

Leave a comment