TriChallenge Mamaia 2017: noutati si surprize ale acestei editii

Intram in linie dreapta cu pregatirile pentru cea de-a noua editie TriChallenge Mamaia 2017 si am zis sa va lasam si aici ultimele noutati 🙂
 

Comparativ cu anul trecut, evenimentul din acest an se va desfasura pe parcursul a trei zile si va lua forma unui festival sportiv.
Va fi un program plin: incepem vineri, pe 15 septembrie, cu sesiunea de predare a kiturilor de start si sedinta tehnica, vom continua a doua zi, sambata, 16 septembrie, cu competitiile de triatlon pentru amatori si vom incheia duminica, 17 septembrie, cu crosul Beach Run si TriKids.
——————————————————————————————————————– 
Inscrierile la TriChallenge continua pana pe data de 12 septembrie, in limita locurilor disponibile. Peste 500 de participanti s-au inscris deja in competitie! Inscrie-te si tu aici!
———————————————————————————————————————–
Ultima zi in care se mai pot face modificari la nivel de inscrieri (transferul de la un participant la altul sau de la o proba la alta) este duminica, 3 septembrie 2017. Dupa aceasta data nu se va mai opera nicio schimbare in acest sens. Detalii in sectiunea Conditii inregistrare si taxe de pe site.
———————————————————————————————————————–
Una dintre surprizele din kitul de concurs pentru participantii la probele olimpica si sprint INDIVIDUAL este tricoul tehnic, cu respirabilitate usoara, uscare rapida si cu un design special, oferit de partenerul nostru cu traditie Bellotto. Il poti descoperi in varianta 3D mai jos.

Am facut alocarea in acest fel pentru ca ne dorim sa stimulam participantii de la proba supersprint si stafeta sa isi faca curaj si sa participe la probele sprint si olimpica.
———————————————————————————————————————–
Se implinesc 9 ani de cand exista #TriChallenge Mamaia si tot atatia ani in care ne-am bucurat impreuna de un sport atat de frumos. Iata cum arata medalia acestei editii:


———————————————————————————————————————–
Avem si programul complet al celor 3 zile batut in cuie. Il poti parcurge AICI
———————————————————————————————————————–
Iar daca esti in cautare de cazare, avem doua oferte pentru tine: una la Vega Hotel si una la Hotel Venus.

Atat pentru moment. Revenim cu vesti pe masura ce apar 😉

Pana atunci, ne lasam urmariti pe pagina de Facebook Triathlon Challenge si pagina de event dedicata – TriChallenge Mamaia 2017.

Related Posts

Leave a comment