TriChallenge Mamaia 2017 te asteapta la start! Afla cele mai importante detalii pe care sa le ai in vedere in ziua evenimentului

Pregatit de start? In curand ne vedem la cea de-a noua editie TriChallenge Mamaia!

Mai e putin pana dam startul TriChallenge Mamaia 2017!

Sambata si duminica (16-17 septembrie), statiunea Mamaia va imbraca, pentru al noualea an la rand, hainele sport si va primi in centrul ei cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani. 
Ca sa te bucuri din plin de cursa, iti lasam aici cele mai importante detalii pe care sa le ai in vedere in zilele de eveniment.

PROGRAM
Vineri, 15 septembrie

  • 14:00 – 22:00 predare kituri de start in Parcarea Primariei din fata Hotelului Rex
  • 20:30 – 21:30 sedinta tehnica in Parcarea Primariei din fata Hotelului Rex

La preluarea kitului de start te rugam sa vii cu declaratia pe propria raspundere completata si semnata. Ai primit-o pe email la validarea inscrierii. Daca nu o ai, o poti descarca de AICI.

Poti prelua kitul pentru colegi/prieteni, conditia este sa ai declaratia pe propria raspundere completata si semnata in original si o copie dupa actul de identitate al persoanei pentru care ridici kitul.

In cazul stafetei, un membru poate ridica kitul pentru toata echipa, conditia este sa aiba declaratia completata si semnata in original de fiecare membru, insotita de o copie dupa buletin.

Important! Potrivit Regulamentului Federatiei Romane de Triatlon, fiecare concurent trebuie sa posede licenta FRTRI. Taxa de licenta este 10 lei/eveniment si se va achita in cadrul sesiunii de predare de kituri. Participantii inscrisi in stafeta NU achita aceasta taxa.

Sambata, 16 septembrie

  • 07:30-08:45 intrarea si depozitarea echipamentului in zona de tranzitie. Intrarea in tranzitie atat la depunere cat si la ridicarea bicicletei se face pe baza numarului de alergare si a bratarii. Dupa 8:45 accesul in tranzit se inchide. Bicicletele se depun in acest interval orar de catre toti participantii, indiferent de ora la care iau startul.
  • 9.00 Start Supersprint individual
  • 9.20 Start Sprint individual
  • 9:45 Start Sprint stafeta
  • 10:15 Start Olimpic stafeta
  • 11:00 Start Olimpic individual (limita de timp iesire de la proba de bicicleta = 2h30; total = 4h)
  • 14:00 – 16:00 Ridicarea bicicletelor ai a echipamentului din tranzitie. Echipamentul poate fi ridicat pana cel tarziu ora 16:30.
  • 16:00 Festivitatea de premiere

TRASEU

Atentie! Schimbare in cazul probei de cliclism la cursa de sprint: anul acesta veti avea de parcurs 4 ture in loc de 3, ca in anii precedenti.


Proba de inot se va desfasura si anul acesta in mare (pentru un plus de spectacol si siguranta), cu start australian (in alergare, de pe plaja).
Proba de bicicleta se va desfasura pe sensul de mers spre Constanta.
Proba de alergare se va desfasura pe PROMENADA (marea noutate a acestei editii).
Distanta de la punctul de iesire din apa pana in zona de tranzit, unde sunt bicicletele, este de aprox. 450 m. Pentru a ajunge in zona de tranzitie veti trece peste pasarela.
Numarul de ture pentru fiecare proba/cursa in parte il gasiti in sectiunea Traseu

Info neopren/temperatura apei
Decizia legata de utilizarea neoprenului se va face in functie de regulamentul competitional ITU:

Daca temperatura apei are peste 22 de grade este interzisa folosirea neoprenului, iar daca va fi sub 16 grade este obligatorie folosirea neoprenului. In anii trecuti, apa avut in medie 20 de grade, cel mai putin au fost 18.5 grade. 

Temperatura apei la 13 septembrie 2017: apa marii avea 21 de grade la mal, iar dupa geamanduri cobora la 19 grade. Temperatura se va masura si cu o zi inainte de competitie (veti afla detalii la sedinta tehnica), dar masuratoarea oficiala si decizia finala in legatura cu neoprenul se va face cu 1 ora inainte de primul start.

Restrictii trafic

Pentru buna desfasurare a competitiei, in ziua de sambata, 16 septembrie, se va impune urmatoarea restrictie de trafic in statiune:
 – intre 8:30 si 14:00 – traficul va fi restrictionat intre On Plonje JR si Hotel Rex pe cele trei benzi din sensul Navodari spre Constanta, astfel ca traficul auto se va desfasura temporar pe doua benzi pentru sensul Constanta – Navodari si o singura banda pentru sensul Navodari spre Constanta.


Intrebari frecvente
Am deschis pe site aceasta sectiune in care vei gasi raspunsul la cateva dintre intrebarile importante despre competitia din acest an (info neopren, temperatura apei, tipul de bicicleta permis etc.)

REZULTATE
Rezultatele vor fi transmise in timp real pe site-ul evenimentului, sectiunea Rezultate –  www.trichallenge.ro/rezultate.

ACTIVARI
Participarea echipei Gral Medical la TriChallenge Mamaia incepe sa devina traditie. Este al doilea an in care ii vom avea alaturi de noi pe specialistii in masaj si recuperare de la Gral. 
Le veti putea face o vizita atat inainte de cursa, pentru un masaj de incalzire si kinesio taping, dar si dupa ce terminati competitia, pentru un masaj de refacere, stretching si kinesio taping in zona speciala de recuperare dupa efort sau zona de rasfat.

PowerBar, partenerul de 9 ani in nutritie al TriChallenge Mamaia, are o super oferta pentru tine – un pachet cu produse specifice la un pret promotional, respectiv de la 145 lei la 99 lei.


De asemenea, sarbatorim 9 ani de parteneriat cu si Polar printr-un discount special – 25% la ceasul Polar V800Discountul se acorda doar participantilor inscrisi si validati la TriChallenge Mamaia 2017 si este valabil pana pe data de 18 septembrie. 

Echipa Spokes va veni la TriChallenge si te va ajuta sa obtii armonia dintre corpul tau si bicicleta ta. Aici vor lansa gebioMized, cel mai performant sistem dinamic de bike fitting din Romania ce are la baza pressure mapping technology. In plus, ai ocazia sa castigi si o sedinta gratuita de Cleats Fitting.


Alaturi de noi vor mai fi si prietenii de la BCR, TYR, Trisport, Felt, Bellotto, Intersport, Europa FM, Ciuc si Dorna.

ZIUA 3 – 17 septembrie
Incepand cu ora 8.30 dimineata, te asteptam sa ii incurajezi pe cei mici la TriKids Challenge (cros, aquatlon si duatlon), iar de la 12.00 pe alergatorii la crosul Beach Run.

Ne vedem cu energie si forte proaspete la start! Sa ai o cursa pe cinste!

Ne gasim si pe pagina de Facebook a evenimentului unde transmitem ultimele noutati despre TriChallenge Mamaia 2017

 

Related Posts

Leave a comment