V-ati pregatit bagajul? Mai e putin si ne vedem la TriChallenge Mamaia 2016

Suntem foarte aproape de startul celei de a VIII-a editii TriChallenge Mamaia! E timpul sa va faceti bagajul si sa va pregatiti de o noua calatorie…un nou START!

slider-nou_tri

Ca sa aveti o cursa de nota 10, va invitam sa parcurgem impreuna cele mai importante detalii legate de programul evenimentului, starturi, informatii traseu, premiere. Dupa cum v-am anuntat si aici, anul acesta inotam in mare. Aflati in cele ce urmeaza toate detaliile:

  1. Vineri, 9 septembrie, incepand cu ora 14:00, va asteptam la preluarea kitul de participare din City Mall Constanta. program predare kituri aici. Pentru eficienta maxima, va recomandam sa veniti cu declaratiile pe propria raspundere completate si semnate (le-ati primit pe email, dar se pot descarca si de aici).
  2. Tot vineri, de la ora 20:30 va invitam la sedinta tehnica, tot in City Mall Constanta. Prezenta este obligatorie. Veti afla toate detaliile importante legate de cursa.
  3. Sambata, 07:30-08:45, intrarea si depozitarea echipamentului in zona de tranzitie pentru toti participantii, indiferent de ora la care iau startul. Intrarea in tranzitie, atat la depunere cat si la ridicarea bicicletei, se face pe baza de bratara si numar de alergare. Exista o singura bratara disponibila pentru fiecare participant in parte (in kit). Daca o pierdeti, nu va mai putem oferi alta bratara. Dupa ora 8:45, accesul in tranzit se inchide. De la ora 9:00 se da primul startul. Vor fi 5 starturi diferite – programul lor il gasiti aici.
  4. Startul se va de pe plaja, din fata Hotelului Rex, cu proba de inot, aceasta desfasurandu-se in mare. Startul va fi de tip “beach start” (alergare de pe plaja). De la finishul probei de inot pana la zona de tranzitie T1 (bicicleta) veti avea de parcurs o distanta de 400m ce va include si trecerea peste pasarela de pe Bvd. Mamaia (cu 34 trepte de urcat si alte 34 de coborat) pana in tranzit. Traseul detaliat AICI.
  5. Temperatura medie a apei in ziua startului va fi in jur 21 grade, neoprenul fiind optional. Decizia finala in privinta neoprenului (optional/obligatoriu/interzis) va fi luata de catre arbitri in dimineata cursei, in urma temperaturii luate cu o ora inaintea startului.
  6. Dupa incheierea competitiei de triatlon ne intalnim pe plaja si promenda de langa Rex pentru a-i incuraja pe viitorii triatlonisti, dar si alergatorii la crosul Beach Run. Cei mici se vor intrece la probele de aquatlon si duatlon in cadrul TriKids Challenge, incepand cu ora 15:30, iar startul la Beach Run se va da la ora 17:30.
  7. Fondul de premiere este de peste 30.000RON (incluzand toate cele trei componente sportive: competitia pentru amatori si profesionisti, crosul Beach Run si competitia dedicata copiilor – TriKids Challenge). Premierea se va face atat la clasament open (premii in bani la olimpic si sprint), cat si clasament Age Group, primul triatlon (primii 3 clasati la masculin si feminin, supersprint si sprint) + stafete.
  8. Festivitatea de premiere va avea loc dupa terminarea competitiilor sportive, de la ora 18:15. Rezultatele vor fi transmise in timp real pe site-ul evenimentului, aici.
  9. Pe pagina noastra de facebook, puteti urmari live pregatirile, informatiile de ultim moment, noutati, surprize. Tot acolo, va raspundem cat putem de repede la toate intrebarile (pe e-mail pot exista intarzieri).
  10. In final…noi zicem ca o sa aveti o experienta mi-nu-na-ta! Ne vedem de maine incolo!

macheta-parteneri-trichallenge-mamaia-2016

Leave a comment