Va invitam la o repriza de… TRI Treasure Hunt

Context:
*5 ani de Triathlon Challenge
*dorinta noastra si a partenerilor de a promova acest sport cat ne tin pedalele
*decorarea orasului in spiritul triatlonului

In Bucuresti, Buftea, Corbeanca, Constanta, Mangalia si Mamaia sunt peste 100 locuri in care am pus amprenta cu Triathlon Challenge Mamaia: panouri stradale in intersectii, bannere/afise pe blocuri, monitoare si display-uri, statii de autobuz, metrou etc.

TriTreasureHuntProvocarea TriTreasureHunt

Incepand din acest moment, pana sambata, 7 septembrie (ziua concursului), va invitam sa descoperiti decoratiunile urbane cu triatlonul, din cele 6 localitati. Cand ati descoperit locul cu afisul/bannerul/panoul/filmul, scoateti aparatul/telefonul si rugati pe cineva sa va faca o poza cu el. Sa fie cat mai artistica, sa transmita cat mai mult din emotia unui triatlon. Incarcati poza pe profilul vostru de pe Facebook, cu tag spre pagina noastra. Dati-ne apoi un e-mail (la claudia.sofron@smartatletic.ro) in care sa specificati numele, numarul de telefon si marimea la picior. Puneti in e-mail si link spre profilul vostru/locul in care ati incarcat poza.

Marti, dupa Triatlon, juriul va delibera si va acorda urmatoarele premii:

  1. O super pereche de pantofi de alergare – Asics pentru cea mai cea dintre poze
  2. Voucher cu taxa de participare asigurata pentru Winter TriChallenge + Aqua Challenge + Triathlon Challenge in 2014 pentru cel/cea care gaseste cele mai multe locuri cu amprenta Triathlon Challenge.
  3. Toti participantii la acest concurs vor avea parte de un premiu surpriza din partea noastra (asa, ca la editie aniversara); in plus, va facem vedete – toate pozele voastre isi vor gasi locul intr-o expozitie online, intr-un album foto dedicat.

*In alegerea castigatorului de la punctul 1, vom avea in vedere creativitatea, originalitatea, felul in care se contruieste uniunea dintre voi si afisul descoperit, in poza. Vor fi punctate, fara doar si poate elementele din universul triatlonului: echipamentul de inot/alergare/ciclism, cat de antrenati sunteti etc etc 🙂
*Ramenti cu ochii pe aceasta sectiune si pe pagina noastra de facebook. O sa vina si indicii, ajutoare 😉

Sa inceapa vanatoarea!

Related Posts

Leave a comment