Vești bune pe frecventa H3RO, din ciclul nu ne vaitam ci ne adaptam :-)

Dacă numai acum cateva saptamani eram aproape convinși ca nu o sa putem sa organizăm ediția din acest an, motivele sa NU se adunau unul peste altul, am hotarat ca H3RO 2020 să se materializeze și anul acesta !!
Ne-am adaptat, am restrâns numărul de participanți, am schimbat sistemul de competiție, am mutat data, am pregatit un plan de preventie și în acest fel povestea va merge mai departe !
Evenimentul nostru a fost lovit de pandemia covid 19 ca multe alte evenimente și am pierdut cele mai importante surse de finanțare, prin urmare evenimentul de anul acesta va fi unul foarte modest din punct de vedere al kit-ului și a altor aspecte care îl făceau un eveniment premium dar promitem ca pe partea de siguranta și preventie va fi la cel mai înalt nivel.
Nu mai putem promite tricou de finisher, medalie turnata și alte „goodies”  și servicii cu care ne-am obișnuit participantii  dar promitem o cursă în siguranța și o atmosfera extraordinara.
Discuțiile care le-am avut atat cu membri  comunității noastre cat si cu reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța  ne-au încurajat  sa mergem mai departe.
Noua data este  3 – 4 octombrie
Distanțe, probe și sistem de organizare:
 
CN distanța Half : limita maximă 125 persoane, locuri rămase 42
CN distanța Sprint: limita maximă 125 persoane, locuri rămase 55
Cupa României distanța Olimpică: limita maximă 125 persoane, locuri rămase 46
Cupa României distanța Supersprint: limita maximă 125 persoane, locuri rămase 115.
 În cazul în care până în data de 1 septembrie nu  va fi anunțata organizarea CN Supersprint la Izvorani, acest campionat va fi relocat în cadrul H3RO.
Tip start: roll
Toate probele se vor fi non draft
Accesul publicului este interzis
Traseul ramane identic cu anul trecut
           Atenție !
  • Toți participantii la Campionatele Naționale vor trebui sa aiba legitimație anuala. La restul probelor pot avea și licența de o zi. Autoritățile ne cer în mod expres ca toți sportivii participanți sa fie legitimati.
  • Deoarece anul acesta suntem obligați să păstrăm un număr redus de participanți, stafetele nu vor putea participa. Participantii care s-au înscris deja la aceste probe pot porta înscrierea pe anul viitor sau le putem returna taxa.
  • Este posibil sa fim nevoiti sa anulam și proba de Aquatlon din aceleași motive și în plus ca nu ne permitem sa prelungim competiția cu încă o zi. Facem tot posibilul sa nu fie cazul. În scurt timp revenim cu un comunicat legat de aceasta proba.
  • Asocitaia noastra, acs smartatletic a fost afectata de pandemie deoarece nu am mai avut posibilitatea sa avem activitate, din acest motiv nu ne-am mai permis sa avem angajați sau colaboratori plătiti. Avem rugămintea sa aveți răbdare cu noi pana repornim activitatea, mai precis din data de 1 septembrie. Pană atunci, nu avem cum sa răspundem la email, la mesaje sau sa îndeplinim orice sarcina legată de client service (transferuri participanți, portari, etc)
   Înscrierile se redeschid în data de 1 SEPTEMBRIE
The show must go on!

Leave a comment