A zecea ediție a TriChallenge Mamaia aduce la start peste 2.000 de pasionați de sport

 

 • Cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei va avea loc la Mamaia, în 14-16 septembrie
 • 500 de sportivi s-au înscris deja la start
 • București, 1 august 2018 – Organizatorii TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, estimează că peste 2.000 de pasionați de sport vor lua startul în cele trei zile de competiții, din cadrul celei de-a zecea ediții a evenimentului.„Putem spune, deja, că pregătim o ediție istorică. Am ajuns la zece editii în care am crescut de la zero un eveniment care, în momentul de față, are cea mai mare anvergură din partea noastră de Europa. Atragem, la start, nu doar tot ce este mai bun în România, dar și reușim, an de an, să generăm o emulație care ne aduce tot mai mulți sportivi de calibru, din toate colțurile lumii și propulsăm Mamaia drept pe harta internationala a triatlonului”, a declarat Vlad Stoica, Fondator Smartatletic. TriChallenge reprezintă trei zile de festival multisportiv, care include, de acum, și proba de Aquatlon, precum și proba H3RO, pe distanța standard de half-triathlon.

  Mai mult, în premieră, în cadrul competiției, se vor desfășura trei campionate naționale: Campionatul Național pe distanța half-triathlon, Campionatul Național de Sprint și Campionatul Național de Aquatlon.

  În plus, TriChallenge va eprezenta o etapă premium, în cadrul Cupei României Bittnet RTS.

    

  Până în prezent, TriChallenge Mamaia a fost și gazda a două cupe Europene, ajungand astfel pe harta europeana a competițiilor majore de triatlon.

  Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.trichallenge.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/TriathlonChallenge.

  TriChallenge este un eveniment organizat de către Smartatletic, finanțat de Primăria Constanța, avand ca sponsori: Skoda, Intersport și TYR si parteneri PowerBar, Dorna, Vega Hotel, Felt, Gral Medical și FreeWheel.

 

photo: TriChallenge 

text: Silviu Nicolescu pentru lovesport.ro

Related Posts

Leave a comment