260 concurenți au luat deja startul în cele 6 probe de concurs ale Maratonului Virtual 20.20, powered by CEZ România

Într-un mediu sigur pentru fapte bune, Maratonul Virtual 20.20 a invitat la o ediție diferită iubitorii de alergare și MTB. 

 

Evenimentul marca CEZ România a dat startul înscrierilor pe 10 august, oferindu-le participanților posibilitatea de a se bucura de sport în locurile de antrenament preferate.

AMR doar 5 zile până la încheierea „zilelor de concurs”, în care iubitorii de sport pot efectua una dintre probele Maratonului Virtual 20.20

  • Cursa MTB Cross Country, cu două variante de traseu: scurt, de 33 km și lung, de 51 km. 
  • Cursa Trail Run, cu două variante de traseu: crosul de 10,5 km și semimaratonul de 21,5 km.
  • Cursa de maraton pe o distanță de 42 de km.
  • Cursa în scaune cu rotile.

  

Înscrie-te accesând link-ul https://maratonulolteniei.ro/inscriere/ și dăruiește energie pentru bine către unul dintre cele 3 proiecte care răspund nevoilor comunității vâlcene, susținute de ediția MO de anul acesta:

  • Fundația Alex Tache, care prin proiectul Casa NEST, construiește în comuna Galicea, județul Vâlcea o casă de tip familial pentru 12 copii abandonați. 
  • Fundația Regală Margareta a României cu initiațiva Telefonul Vârstnicului, o linie telefonică gratuită, națională, lansată în sprijinul seniorilor. Proiectul are ca scop creșterea calității vieții și a participării sociale în rândul vârstnicilor. 
  • Asociația Vatra cu Idei și al său proiect „Pădurea care vindecă” care își propune amenajarea unui spațiu în pădure pentru realizarea unor ateliere de educație silvică pentru copiii din grădinițe și școli gimnaziale, din comunele de pe Valea Topologului – Galicea, Milcoiu, Frâncești, Pietrari și municipiul Râmnicu Vâlcea.

 

Mai multe detalii despre cauzele sociale, aici, iar regulamentul concursului poate fi consultat aici

 

Noul format al MO este organizat cu sprijinul HyperSport și SmartAtletic, alături de parteneri de renume precum Ministerul Tineretului și Sportului, Adrem, RC Europe, ALM Power și ELCO Tg-Jiu în calitate de #Teampower și cu susținerea Ciga Energy, Inform Lykos și Comranado, dar și cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea (partener local) și al autorităților județene.

Related Posts

Leave a comment